SeniorRejseKursus

Tag med på vores populære SeniorRejseKursus - med rejse til Grækenland i Paulus' fodspor

30. september - 12. oktoberGrækenlandEfterårBent Oluf Damm, Henrik Klitlund NielsenFlyBibelske Rejser, Europa, Storbyrejser, Temarejser

SeniorRejseKursus – Med rejse til Grækenland

Tag med på et spændende SeniorRejseKursus, der slutter med en uforglemmelig rejse til det bibelske og smukke Grækenland. Vi begynder med fem dages kursus med dygtige og kompetente undervisere på Mørkholt Strand Camping. I løbet af ugen lærer vi hinanden at kende, og gennem undervisning og samvær bliver vi klædt på til at få maksimalt udbytte af rejsen til Grækenland.

Jesus satte sine fodspor i Israel, og Paulus har sat sine i Grækenland. Landet er fyldt med geografiske steder, som vi kender fra Bibelen. På vores spændende rundrejse følger vi stort set Paulus’ rute, da han kom med det kristne budskab til Europa. Vi ser mange af de steder Paulus besøgte, og her er der bibelundervisning ”on location”. Vi begynder i Kavala i nord, hvor Paulus gik i land. Her besøger vi først Filippi og ser stedet, hvor Paulus døbte Lydia, hvorefter vi kører til Thessaloniki. Herfra fortsætter vi via Berøa mod syd og undervejs ser vi nogle af de storslåede Meteora-klostre og Skt. Andreas-kirken i Patras. Vi kommer nu til Peloponnes, der siges at være den europæiske kulturvugge med mange antikke steder. Her besøger vi bl.a. den gamle hovedstad Nafplio, det verdensberømte Epidaurus-teater, det antikke Korinth, Korinther-kanalen og Kenkræa. Vores rejse slutter i Athen, hvor vi bl.a. besøger Areaopagos, hvor Paulus talte til de filosofiske grækere. Se ser vi også det imponerende Akropolis med ruinerne af det berømte Parthenon tempel og resterne af gudernes 2.400 år gamle by, der troner på toppen af hovedstaden.

På rejsen får vi et unikt indblik i det antikke Grækenlands kultur og kirkehistorie, men vi oplever også landets moderne historie og dets udfordringer. Undervejs på rejsen møder vi den flotte natur med majestætiske bjerge, olivenlunde, pinjeskove, smukke øer og strande, hyggelige byer og ikke mindst nyder vi varmen og den gode mad. SeniorRejseKurset gennemføres i et samarbejde mellem Felix Rejser og Indre Missions Seniorarbejde. Rejsen ledes af sognepræst Bent Oluf Damm, der har mange års kendskab og erfaring som rejseleder til Grækenland og seniorkoordinator Henrik Klitlund Nielsen, der gennem mange år har arbejdet som rejsearrangør og leder af Felix Rejser.

Relaterede rejser og indlæg