Sogne-menighedsrejser

Ud over vores programrejser er Felix Rejser teknisk arrangør af en del andre rejser, som du er meget velkommen til at melde dig på. Rejserne udarbejdes løbende og vil blive vist her, så snart de er færdig-bearbejdede.

Hvad er en sogne-menighedsrejse?

En rejse specielt tilrettelagt for dit fællesskab. Rejsen er tilrettelagt af den lokale præst/missionær/foreningsledelse i samarbejde med Felix Rejser, der er teknisk arrangør af rejsen.

Formålet med rejsen er at give jer mulighed for i fællesskab og i trygge rammer at få en rejseoplevelse. Efter rejsen kan deltagerne så dele de mange spændende oplevelser med hinanden. Rejsefællesskabet er også med til, at alle lærer hinanden bedre at kende, hvilket igen er med til at styrke det lokale fællesskab.

På rejsen vil præsten/missionæren/foreningslederen selv fungere som rejseleder, men herudover vil der også for en del rejsers vedkommende være en lokal guide med.

Hvem kan deltage?

Vi har aftalt med rejselederne på de nævnte rejser, at alle, som måtte have lyst, er meget velkommen til at deltage. På enkelte rejser er tilmelding først mulig efter en bestemt dato.

Vor erfaring viser, at det ikke udelukkende er folk fra menigheden/fællesskabet/foreningen, som deltager på rejserne. Ofte er det også familie, venner og bekendte fra andre egne af landet.

Erfaringer

Felix Rejser har gennem en del år udbudt disse rejser, og mange har meldt sig som deltagere. Tilbagemeldingerne, som vi har fået, har været gode. Menigheden/fællesskabet/foreningen har syntes, at det var godt og forfriskende at lære nye folk at kende.

Omvendt har folk »udefra« haft let ved at finde ind i fællesskabet og følt sig som en del af det. Vi kan derfor anbefale dig en af disse rejser, såfremt tidspunkt og program passer dig bedre end på en af vore programrejser.

Specialprogram

Er du interesseret i en af vores specialrejser, er du velkommen til at rekvirere specialprogram fra os.

Du kan så enten tilmelde dig rejsen hos Felix Rejser eller direkte hos rejselederen. Du er også altid velkommen til at kontakte Orla Villekjær på:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første, der hører nyt fra Felix Rejser. I vores nyhedsbreve kan du læse om vores rejser og blive opdateret om nye destinationer.