Gann cruise

Skoleskibet Gann er en offentlig godkendt videregående friskole med udvidet kristen formålsparagraf. Skoleskibet ejes af USKF (Unge Sjømenns Kristelige Forening). Skolens formål er at danne og uddanne unge mennesker til det maritime erhverv. I løbet af skoleåret bor eleverne om bord på skibet, spiser alle måltider i elevmessen og er med på sejladser i ind- og udland. 

En tur med Skoleskibet Gann giver fælles oplevelser og en fællesskabsfølelse, som varer længe efter, at turen er forbi. Krydstogt-virksomheden om sommeren er helt nødvendig, for at skolens mandskap og lærere kan opretholde sine certifikater og holde sig faglig og operativt opdateret. Krydstogterne er også vigtige for skolens økonomi. 

Gannturene er for mange blevet ensbetydende med en ferieoplevelse udover det sædvanlige, en ferie med mening og indhold. Som passager på Skoleskibet Gann får du en fantastisk flot oplevelse, og samtidig tager du del i et meget vigtigt arbejde.

Se hvilke spændende krydstogter med M/S Gann du kan tilmelde dig

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første, der hører nyt fra Felix Rejser. I vores nyhedsbreve kan du læse om vores rejser og blive opdateret om nye destinationer.