Tyskland – teknik, biler og kultur

19. april - 24. april 2021TysklandForårBusEuropa, Felix Flex, Storbyrejser, Temarejser

Tyskland – teknik, biler og kultur

Tyskland set fra en anden vinkel
Teknik, biler og kultur er der masser af på denne spændende tur til Tyskland.
Der bliver mulighed for at se en Airbus-flyfabrik, flotte kirker, gamle bydele, Europas største tekniske museum med alt fra Concorde-fly til symaskiner samt de bedste bil-museer i Tyskland; afslutningsvis en fantastisk sejltur på Trave i Lübeck og sightseeing på egen hånd, oplevelser og noget for enhver smag, både for ham og hende.

Rejsen begynder med stop i Hamburg med besøg på Airbus-flyfabrikken. Herefter går turen videre til Bremen med besøg i den hyggelige gamle bydel Schnoor og domkirken, hvor Ansgar er begravet. I Düsseldorf besøger vi Classic Remise med skønne gamle og klassiske biler i et rustikt togremise-miljø. Vi skal bo i og besøge skønne Koblenz, hvor Rhinen og Mosel deler sig. Derefter til Sinsheim, hvor vi skal opleve Europas største tekniske museum med alt mellem himmel og jord.

Vi besøger desuden Autostadt i Wolfsburg, en meget spændende oplevelsespark. Og som kronen på værket sejltur og sightseeing i Lübeck inden hjemturen til Danmark.

Glæd dig til at se Tyskland fra en anden vinkel.

Rejseplan

Mandag d. 19. april
Udrejse gennem Jylland mod den tyske grænse og Hamborg. Efter ankomst til Hamborg, spiser vi vores medbragte madpakke. Herefter rundvisning på Airbus-fabrikken, et samarbejde mellem Europas flyfabrikker. Vores guide viser og fortæller om denne højteknologiske arbejdsplads, hvor ca. 12.000 særdeles samvittighedsfulde medarbejdere konstruerer og bygger Airbus fly. Efter besøget kører vi til Bremen hvor vi bliver indkvarteret og spiser middag.

Tirsdag d. 20. april
Efter morgenmad på hotellet går vi en tur i den kendte, gamle bydel, Bremen Altstadt Schnoor fra middelalderen. Vi nyder roen i de bilfrie snævre gyder med hyggelige små pittoreske huse. Vi besøger den flotte St.-Petri-domkirke, hvis historie går tilbage til år 789. I forbindelse med kirken er der anlagt en bibelhave med planter nævnt i Bibelen. Der er mulighed for at gå en tur i haven, opleve byen og eventuelt nyde den medbragte madpakke, inden vi kører videre til Düsseldorf.

I Düsseldorf skal vi se den ca. 1.700 kvadratmeter store Classic Remise. Her kan du se de smukkeste køretøjer i bilens historie. Her bliver biler leveret, repareret og solgt. Der er også garager i glas, hvor ejere af unikke biler parkerer hele året rundt. Det betyder, at du blandt de omkring 300 køretøjer også kan se biler, der ellers kun kan ses på museer. Når vi er færdige med at beundre bilerne tæt på, skal vi spise middag i restauranten inde i remisen med udsigt til bilerne. Efter middag kører vi til sen indkvartering i Koblenz.

Onsdag d. 21. april
Morgenmad på hotellet og herefter morgentur til ”Deutches Eck” – stedet hvor Mosel og Rhinen mødes. Vi nyder den hyggelige by, og der er mulighed for at tage kabelbanen over byen hvor der er en fantastisk udsigt (ikke inkl.). Afgang til Worms hvor vi sammen ser Treenighedskirken. Herefter mulighed for at gå lidt rundt på egen hånd, inden indkvartering og middag i Worms.

Torsdag d. 22. april
Vi sætter kursen mod Sinsheim. På Technic Museum Sinsheim får vi en guidet rundvisning. Her kan du også finde den store Lufthansa Boing 747 med næsen i sky, men fastnaglet til jorden så du kan gå på opdagelse. Kig også ind i et sovjetisk spionfly, en undervandsbåd, helikoptere og lokomotiver. Museet er en totaloplevelse for dig, som er fascineret af teknik og ting, der bevæger sig.  Udstillingen byder også på motorcykler, klassiske biler, racerbiler, lastbiler, busser, lokomotiver og militært isenkram.
Overnatning på hotel i Kassel området

Fredag d. 23. april
Vi forlader hotellet og kører mod det kendte museum Autostadt i Wolfsburg. Oplevelsesparken er fyldt med både nye og gamle biler og andre køretøjer. I parken er der forskellige pavilloner for de forskellige bilmærker, der er med i Volkswagen Group: Skoda, SEAT, Audi, Mercedes-Benz, Porsche, Lamborghini og Volkswagen. Her er desuden en pavillon for veteranbiler.
Oplev området, og nyd en frokost på egen hånd, inden vi kører til vores hotel i Hannovers centrum.

Efter middag på hotellet besøger vi en lokal luthersk kirke, hvor vi får en rundvisning af præsten og hører om kirkens arbejde. Der er også mulighed for at afprøve akustikken i kirken ved aftenens samling.

Lørdag d. 24. april
Vi forlader det sidste hotel på rejsen og begiver os mod Danmark. Vi gør holdt i Lübeck, hvor du kan opleve byen på egen hånd, inden vi mødes midt på eftermiddagen til en hyggelig sejltur på kanalen. En god afslutning på en rejse fyldt med oplevelser.

*Forbehold for ændringer.