Oberammergau og ferie i Lutherland med udrejse fra Bornholm og Sjælland

Vi fortsætter til Lutherland og bliver klogere på Luther og hans liv.

21. august - 28. august 2022TysklandForårBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie i Lutherland med udrejse fra Bornholm og Sjælland

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden.

Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser ser vi de steder, hvor Luther kæmpede sine mange menneskelige og åndelige kampe, hvorigennem han vandt klarsyn over, hvad tro og kirke er. Vi genoplever de begivenheder, der førte til Reformationen, kirkeligt og politisk.

Udvidet rejsebeskrivelse følger – hold øje med siden her.

Rejseplan

Søndag d. 21. august
Efter opsamling i Rønne kører vi via Ystad til opsamling i Kastrup. Efter færge fra Gedser til Rostock i Tyskland fortsætter vi til overnatningshotel i Midttyskland.

Mandag d. 22. august
Vi fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag og overnatning.

Tirsdag d. 23. august
Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Marie Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Vi overnatter sidste nat i Oberammergau.

Onsdag d. 24. – Torsdag d. 25. august
Afrejse fra Oberammergau. Ophold i Eisenach. Byrundtur og besøg på Wartburg.

Fredag d. 26. – Lørdag d. 27. august
Ophold i Luthers by, Wittenberg. Byrundtur med bl.a. Slotskirken og Lutherhaus.

Søndag d. 28. august
Hjemrejse til Danmark.

Forbehold for ændringer.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her

Relaterede rejser og indlæg