Oberammergau og ferie i Lutherland

Vi fortsætter til Wittenberg, hvor Martin Luther efter traditionen slog 95 teser op på Slotskirkens dør.

24. juni - 29. juni 2022TysklandSommerBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie i Lutherland

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi til Wittenberg, hvor Martin Luther efter traditionen slog 95 teser op på Slotskirkens dør. »Lutherstadt Wittenberg« kalder man byen, hvor Luther tilbragte størstedelen af sit liv. Han boede sammen med Käthe, hvor nu verdens største reformationsmuseum har til huse. Tilnavnet »Lutherstadt« bæres med stolthed og selvfølgelighed, da byen uden Luther ville smuldre bort.

Udvidet rejsebeskrivelse følger – hold øje med siden her.

Rejseplan

Indkvartering

Fredag d. 24. juni
Udrejse. Overnatning i Midttyskland.

Lørdag d. 25. juni
Videre sydpå gennem Tyskland. Sidst på eftermiddagen ankomst, indkvartering og middag i eller i omegnen af Oberammergau
i to nætter.

Søndag d. 26. juni
Hele dagen i Oberammergau med passionsspil og måltider.

Mandag d. 27.  – tirsdag d. 28. juni
Afrejse fra Oberammergau. Ophold i Wittenberg. Guidet byrundtur med bl.a. Slotskirken og Lutherhaus.

Onsdag d. 29. juni
Hjemrejse til Danmark.

Indkvartering:
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser:
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her

Relaterede rejser og indlæg