Oberammergau og ferie i Ehrwald

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter ferien i den smukt beliggende alpeby Ehrwald i Østrig ved foden af Zugspitze.

21. juni - 28. juni 2022ØstrigSommerBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie i Ehrwald

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter ferien i den smukt beliggende alpeby Ehrwald i Østrig ved foden af Zugspitze. 

Mulighed for vandreture og udflugter til Garmisch Partenkirchen, Zugspitze, Innsbruck og til eventyrslottet Neuschwanstein.

Udvidet rejsebeskrivelse følger – hold øje med siden her.

Rejseplan

Indkvartering

Tirsdag d. 21. juni
Udrejse. Overnatning i Midttyskland.

Onsdag d. 22. juni
Videre sydpå gennem Tyskland. Sidst på eftermiddagen ankomst, indkvartering og middag i eller i omegnen af Oberammergau
i to nætter.

Torsdag d. 23. juni
Hele dagen i Oberammergau med passionsspil og måltider.

Fredag d. 24. juni
Afrejse fra Oberammergau via Linderhof Slot og Neu Schwanstein til middag og overnatning i Ehrwald i tre nætter.

Lørdag d. 25. – søndag d. 26. juni
Udflugter til bl.a. Garmisch Partenkirchen, Zugspitze og Innsbruck.

Mandag d. 27. – Tirsdag d. 28. juni
Via Rothenburg til overnatning i Midttyskland inden sidste etape hjem til Danmark.

Indkvartering:
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser:
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her