Oberammergau og ferie i Nassereith

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter ferien til feriebyen Nassereith i den smukke Gurgltal-dal syd for Fernpasset

21. juni - 28. juniØstrigUlla Rejkjær, Leif Sonne-MortensenBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie i Nassereith

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter ferien til feriebyen Nassereith i den smukke Gurgltal-dal syd for Fernpasset

Mulighed for vandreture og udflugter til Garmisch Partenkirchen, Zugspitze, Innsbruck og til eventyrslottet Neuschwanstein.

Rejseplan

Indkvartering

Tirsdag d. 21. juni
Efter opsamling tirsdag ad udrejseruten kører vi til Rødby og tager med færgen til Puttgarden. Efter ankomst til Tyskland kører vi til vort overnatningshotel i Midttyskland.

Onsdag d. 22. juni
Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Vi gør ophold i byen Ulm, hvor vi besøger Tysklands største, evangeliske kirke, med verdens højeste kirketårn. Ankomst og indkvartering i omegnen af Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller restaurant.

Torsdag d. 23. juni
Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning i Oberammergau-området.

Fredag d. 24. juni
Afrejse fra Oberammergau efter morgenmad. Vi gør stop ved Linderhof Slot hvor der er tid til at gå en tur i parken. Herfra kører vi til slottet Neuschwanstein, der ligger som et eventyrslot højt oppe i skoven. Inden guidet rundvisning på slottet spiser vi frokost på restaurant (ikke inkl.). Efter rundvisningen, fortsætter vi til indkvartering og middag på vores hotel i Nassereith 11 km. nord for Imst.

Lørdag d. 25. – søndag d. 26. juni
I løbet af de to dage tager vi på udflugter i området med smukke floder og bjerge. Vi besøger vintersportsstedet Garmisch Partenkirchen og tager med tandhjulsbane og moderne svævebane til toppen af Zugspitze, hvor vi kan gå frem og tilbage mellem Tyskland og Østrig. På vej tilbage til hotellet kører vi via Fernpass bjergruten. Her på toppen, inviterer vi på eftermiddagskaffe, mens vi nyder udsigten over Alperne. En anden udflugt går til Innsbruck, hvor vi bl.a. ser Det Gyldne Tag og den gamle bydel. Der bliver også tid til at gå på egen hånd. Afhængig af vejret kan der blive ændringer i udflugterne. Ønsker du i stedet at vandre på egen hånd, er der rig mulighed for det ud fra Nassereith.

Mandag d. 27. juni
Tiden er inde til at forlade alperne og køre nordover. Inden ankomst til vores overnatningshotel i Midttyskland, spiser vi frokost undervejs (ikke inkl.) og besøger den hyggelige middelalderby Rothenburg ob der Tauber.

Tirsdag d. 28. juni
Efter tidlig morgenmad tirsdag fortsætter turen mod Puttgarden, hvorfra vi tager færgen mod Danmark. Mange minder rigere tager vi afsked ad opsamlingsruten. Via Rothenburg til overnatning i Midttyskland inden sidste etape hjem til Danmark.

Indkvartering
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet på 4* hoteller i omegnen af Oberammergau. På spilledagen er der gratis transport mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over få enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser, må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her