Oberammergau og ferie i Salzburg

01. juni - 06. juni 2022ØstrigSommerBusFlyEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie i Salzburg

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.000 børn og voksne i Oberammergau er med på scenen, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi til Salzburg.

Send din tilmelding hvis du er interesseret i rejsen. Dette er UDEN binding og UDEN regning, og du vil få program med priser tilsendt når det er færdig. Herefter kan du beslutte om du ønsker endelig tilmelding.

Rejseplan

Indkvartering

Onsdag d. 1. juni
Vi flyver til München. Sidst på eftermiddagen ankomst, indkvartering og middag i eller nær Oberammergau i to nætter.

Torsdag d. 2. juni
Hele dagen i Oberammergau med passionsspil og måltider.

Fredag d. 3. juni – søndag d. 7. juni
Afrejse fra Oberammergau til overnatning i Salzburg i 3 nætter.

Mandag d. 6. juni
Hjemrejse med fly til Danmark.

Indkvartering:
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser:
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her