Oberammergau og ferie i Salzburg

Med fly til Passionsspillet i Oberammergau

01. juni - 06. juniØstrigMargit Skov Pedersen, Erik Back PedersenBusFlyEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie i Salzburg

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.000 børn og voksne i Oberammergau er med på scenen, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter ferien til den charmerende kulturby Salzburg, der ligger smukt omgivet af grønne marker og flotte bjerge. Vi skal sammen opleve Mozarts fødeby, som også er kendt fra musicalen Sound of Music, og vi tager på heldagstur til en saltmine og is grotter i de omliggende bjerge. Der er mulighed for oplevelser på egen hånd, da vi bor i gå-afstand til centrum.

Send din tilmelding hvis du er interesseret i rejsen. Dette er UDEN binding og UDEN regning indtil grænserne åbner igen.

Rejseplan

Indkvartering

Onsdag d. 1. juni
Udrejse fra Danmark onsdag. Efter ankomst til München kører vi med transferbus til Oberammergau. Sidst på eftermiddagen ankomst, indkvartering og middag i omegnen af Oberammergau.

Torsdag d. 2. juni
Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusive i prisen, oplever vi passionsspillet
i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning i Oberammergau-området.

Fredag d. 3. juni
Afgang fra Oberammergau efter morgenmaden. Vi sætter kursen mod Salzburg og nyder de smukke landskaber undervejs. I de tyske alper besøger vi Hitlers sommerresidens Kehlsteinhaus (Ørnereden) med den flotteste udsigt over Berchtesgadener Land. Herfra videre til vores hotel. Der er mulighed for at strække benene eller slappe lidt af inden middag.

Lørdag d. 4. juni
I dag kan du tilkøbe en halvdagsudflugt eller gå på opdagelse i Salzburg på egen hånd. Udflugtstilbud: Vi skal på Sound of Music tema bustur, hvor vi ser mange af stederne fra filmen. Guidning foregår på engelsk, og vores rejseleder opsummerer på dansk, når det er muligt. Pris ca. 380 kr. Info følger. Sen frokost på egen hånd. Resten af dagen er der mulighed for at opleve byliv i Salzburg inden middagen.

Søndag d. 5. juni
Vi skal på en spændende heldagstur til Salzburgs Saltminer. Vi rejser ind i bjerget og gennem tiden – mere præcist gennem 2.600 års saltminedrift. Senere besøger vi isgrotterne i Werfen med en mere end 42 kilometer lang underjordisk labyrint af ishuler gennem hjertet af Hochkogel-bjerget. Herfra gennem billedskøn natur tilbage til Salzburg.

Mandag d. 6. juni
Mandag kører vi i transferbus fra hotellet til Salzburgs lufthavn. Herfra retur til Danmark.

Indkvartering:
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser:
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her