Oberammergau – tur/retur

Oplev atmosfæren i byen, der lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

24. maj - 28. maj 2022TysklandForårBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau – tur/retur

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden.

Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

På denne korte rejse med overnatning i Midttyskland på både ud- og hjemrejsen har vi frokoststop i Ulm og i Rothenburg ob der Tauber.

Vi bor to nætter i omegnen af den stemningsfulde alpeby, Oberammergau, hvor rejsens højdepunkt bliver Passionsspillet torsdag eftermiddag og aften.

Udvidet program følger – hold øje med siden her.

Rejseplan

Indkvartering

Tirsdag d. 24. maj
Udrejse. Overnatning i Midttyskland.

Onsdag d. 25. maj
Videre sydpå gennem Tyskland. Sidst på eftermiddagen ankomst, indkvartering og middag i eller i omegnen af Oberammergau
i to nætter.

Torsdag d. 26. maj
Hele dagen i Oberammergau med passionsspil og måltider.

Fredag d. 27. maj
Afrejse fra Oberammergau via Rothenburg til overnatning i Midttyskland.

Lørdag d. 28. maj
Hjemkomst til Danmark.

*Forbehold for programændringer

Udvidet program følger – hold øje med siden her.

Indkvartering
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over få enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser, må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her

Relaterede rejser og indlæg