Oberammergau – tur/retur

Oplev atmosfæren i byen, der lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

24. maj - 28. majTysklandPia Jepsen, Henrik Bak JepsenBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau – tur/retur

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden.

Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

På denne korte rejse med overnatning i Midttyskland på både ud- og hjemrejsen har vi frokoststop i Ulm og i Rothenburg ob der Tauber.

Vi bor to nætter i omegnen af den stemningsfulde alpeby, Oberammergau, hvor rejsens højdepunkt bliver Passionsspillet torsdag eftermiddag og aften.

Rejseplan

Indkvartering

Tirsdag d. 24. maj
Efter opsamling tirsdag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vores overnatningshotel i Midttyskland.

Onsdag d. 25. maj
Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Vi har frokoststop på egen hånd i Ulm. Her kan vi se Tysklands største evangeliske
kirke med verdens højeste kirketårn på 161 meter. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller på restaurant.

Torsdag d. 26. maj
Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning i Oberammergau-området.

Fredag d. 27. maj
Vi forlader Oberammergau og tager tid til at se Ettal Kloster, inden vi kører nordpå til frokostpause i den hyggelige Middelalderby Rothenburg ob der Tauber. Bymuren omkranser hele den indre bydel, der er en af de mest populære seværdigheder i Tyskland. Nyd en slentretur gennem de pittoreske stræder og føl dig hensat til en verden, hvor tiden er gået i stå. Besøg én af de mange souvenir butikker eller cafeer og få brugt de sidste euro. Du har også mulighed for at gå en tur på den gamle bymur, inden vi fortsætter til vort hotel i Midttyskland med afskedsmiddag og sidste overnatning.

Lørdag d. 28. maj
Efter tidlig morgenmad lørdag fortsætter turen mod den tysk/danske grænse. Mange minder rigere tager vi afsked ad opsamlingsruten.

*Forbehold for programændringer

Find printvenlig program i højre side.

Indkvartering
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet på 4* hoteller i omegnen af Oberammergau. På spilledagen er der gratis transport mellem overnatningsstederne og Oberammergau

Enkeltværelser
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over få enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser, må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her

Relaterede rejser og indlæg