Norge – Bibel og fjeld

En spændende Norges-tur, hvor der både er møder og bibeltimer.

03. september - 08. septemberNorgeGrethe Jensen, Egild Kildeholm Jensen, Bjarne HvidbergBusEuropa

Norge – Bibel og fjeld

I samarbejde med Felix Rejser arrangerer Indre Missions Seniorarbejde denne spændende Norges-tur, hvor der både er møder og bibeltimer men også oplevelser på egen hånd eller sammen med gruppen.
Tema for bibeltimer og andagter er bjerg og dal.

Vi bor i Geilo og skal se Norge fra sin bedste side – i efterårets farver. Samtidig skal vi opleve fællesskabet i troens verden.

Ud- og hjemrejsedagene er måske lidt pressede, men de øvrige dage går vi ned i fart og graver dybt i bibelen. Missionær Egild Kildeholm Jensen tager fat på bibeltimer og forkyndelse, båret af ønsket om at Jesus må blive til tro, trøst og glæde. Grethe Jensen holder nogle andagter. Grethe vil servicere og være til hjælp i bussen såvel som udenfor.
Seniorkoordinator og missionær Bjarne Hvidberg guider os igennem turens forskellige oplevelser og vil gøre sit yderste for at vække ”Norges længsel” i alle.
På vores heldagstur kører vi på fjeldet og gennem Norges længste tunnel, Lærdalstunnellen. Vi skal også på togtur i verdens mest fantastiske natur, når vi kører med Flåmbanen fra Myrdal til Flåm.

Rejseplan

Lørdag d. 3. september
Opsamling gennem jylland til Hirtshals. Kl 12.45 sejler vi mod Larvik. forventet ankomst kl. 16.30. Vi sætter kursen mod Geilo, og spiser middag undervejs.

Søndag d. 4. september
I dag skal vi fejre søndag. Hvis muligt, besøger vi en lokal kirke og deltager i gudstjeneste, ellers holder vi vores egen fælles gudstjeneste. Vi spiser frokost på hotellet.
Efter frokost er der fri tid, inden vi samles kl. 15.30 til præsentation, information og spørgsmål.
Middag og efterfølgende samling på hotellet.

Tema til aftenmøde:
Med Abraham på Bjerget med sin søn – om troen liv med Gud”. (1. Mos22,1 f.f.)

Mandag d. 5. september
Vi begynder dagen med bibeltime.
Tema: Med Jesus på Bjerget – når livet er skønt og spændende. (Mat. 17.1-13)

Eftermiddag – tilbud om bibelvandring på fjeldet ved Bjarne.

Tema til aftenmøde:
Bjerget og haven – når sejren fra Golgata bliver vores.

Middag og efterfølgende aftenmøde på hotellet.

Tirsdag d. 6. september
Heldagstur: Morgenandagt i bussen. Madpakke med fra hotellet. Vi begynder i I Gamle Lærdalsøyri hvor vi oplever et af de vigtigste historiske træhusmiljøer i Norge med over hundrede træhuse. Vi kører gennem verdens længste tunnel, Lærdalstunnelen (24,5 km) til fjeldbyen Myrdal hvor vi tager med Flåmbanen til krydstogtsbyen Flåm.
Et storslået natursceneri venter os på denne tur. Med en stigning på 865 m over 20 km, er banen den næst stejleste i Europa for tog med almindelig fremdrift. Undervejs fotostop ved Kjossfossen. Tilbage i Flåm venter vores bus på os. Der er mulighed for tid på egen hånd til at opleve byen, havnen og det pulserende liv. Et besøg i Jernbanemuseet, bør du heller ikke snyde dig selv for.

Onsdag d. 7. september
Vi begynder dagen med bibeltime.
Tema: Går jeg gennem dødsskyggens dal. (Salme 23)

Eftermiddag er fri til egen oplevelser. Frokost på egen hånd.
Afslutningsmiddag og efterfølgende aftenmøde og sang på hotellet.

Tema til aftenmøde: På Karmels bjerg – i tillid til Gud. (1. Kong. 18)

Tordag d. 8. september
I dag siger vi farvel til Geilo, og begiver os mod Langesund. Vi spiser madpakke undervejs til færgen.
Forventet afgang kl. 14.30, ankomst til Hirtshals kl. 19.00. Middag for egen regning på færgen eller ved ankomst til Hirtshals. Vi kører retur ad samme vej som udturen.

Relaterede rejser og indlæg