Israel – Bibelen Live

Unikke oplevelser venter forude, når Klaus Højgaard Laursen reciterer og dramatiserer hele Markusevangeliet og andre tekster fra Bibelen.

02. oktober - 11. oktober 2022IsraelEfterårFlyBibelske Rejser, Israel

Israel – Bibelen Live

Unikke oplevelser venter forude, når Klaus Højgaard Laursen reciterer og dramatiserer hele Markusevangeliet og andre tekster fra Bibelen. Klaus bruger sin stemme, mimik og hele sin krop på at levendegøre teksterne.

Vi føler, at vi selv er til stede og mærker stemningen. Vi oplever en speciel intensitet, når vi hører Bjergprædikenen, alt imens vi sidder på Saligprisningernes bjerg. Eller når vi hører ordene fra Lukasevangeliet: ”Og det skete i de dage…”, mens vi befinder os i Betlehem.

Præst og rejseleder, Jens Borg Spliid, supplerer løbende med baggrundsviden og engagerende andagter, der lægger op til refleksion over det, vi skal se. Få eksempelvis forklaringen på, hvorfor Jesus græd, da Han stod på Oliebjerget og skuede ind over byen. På denne rundrejse oplever vi Israel fra Galilæa i nord til Det Døde Hav i syd. Undervejs vil vi opleve et land, som har en utroligt varieret natur, der veksler mellem blomstrende og frodigt landskab til gold ørken.

Rejseplan

Program følger

Om Israel

Når du først har været i Israel én gang, må du tilbage igen!
Dette kan mange skrive under på. Kombinationen af flere tusind års historie, den komplekse og sammensatte kultur og den varierede natur, gør landet til noget helt særligt. Et land du aldrig bliver færdig med!

Flere tusind års historie
Hvis stenene kunne tale, ville Israels historie næppe kunne rummes i alverdens historiebøger. Bibelen er en af de vigtigste kilder til landets historie og den helt centrale guidebog på vores rejser. Mange af vores rejsedeltagere har oplevet, at Bibelens ord har fået en helt ny betydning, når de har fået koblet stederne og begivenhederne sammen i landet. Her blev Jesus født i Betlehem, og han døde og opstod i Jerusalem.

Læs mere om Israel her