Sydengland

Beskrivelse

Oplev Sydenglands herligheder i form af smuk natur, vilde kyster og fascinerende historiske byer. Vi tager på en rundrejse i grønne landskaber med smukke klippekyster kendt fra film og tv-serier og ender helt ude på Englands vestligste punkt Land’s End.
På vejen besøger vi kendte historiske steder bl.a. havnebyen Portsmouth med gamle flådeskibe fra Englands guldalder, den statelige by Bath med de ældgamle romerske bade og Canterbury med den imponerende katedral. Undervejs bliver der mulighed for at besøge historiske kroer og opleve ægte engelsk Afternoon Tea i smukke historiske omgivelser.

HMS Victory fra Portsmouth Historic Dockyard - Foto: VisitBritain/Ben Selway
Dartmoor National Park - Foto: VisitBritain/Guy Richardson
Bath: De Romerske bade og Bath Abbey - Foto: VisitBritain

Oplevelser på rejsen

Fredag d. 21. juni: Afrejse tidligt fredag morgen med bus fra Danmark ned gennem Tyskland til hotel nær Eindhoven i Holland. 

Lørdag d. 22. juni: Vi kører gennem Belgien til færgen i Calais. Indsejling til Dover med udsigt til de hvide klinter. Ophold i den gamle fiskerby Rye. Videre langs kysten via badebyerne Hastings og Eastborne med udsigt ud over vandet. Indkvartering og middag på hotel ved Portsmouth.

Søndag d. 23. juni: Dagen tilbringer vi i Portsmouth, med besøg på Lord Nelsons berømte slagskib. Eftermiddagen på egen hånd (entréer ikke inkl.). Mulighed for at besøge oplevelsescentret for D-dagen, byens vartegn Spinnaker Tower og for shopping i det store designer outlet Gunwharf Quays.

Mandag d. 24. juni: Vi oplever smuk natur gennem nationalparkerne New Forest med vilde ponyer og Dartmoor med historien om Baskervilles Hund. Besøg i den tidligere smuglerrede Polperro, som i dag er en hyggelig lille fiskerby. Overnatningshotel i nærheden af Polperro.

Tirsdag d. 25. juni: Oplev at stå på Englands vestligste punkt Land’s End med udsigt over det store Atlanterhav. Derfra tager vi til byen Marazion, som er overgangssted til den imponerende klosterø, Skt. Michael’s Mount. Der er mulighed for at besøge øen med den gamle borg og de fine haver (ikke inkl.). Middag på hotellet.

Onsdag d. 26. juni: Mod nord til smuglermuseet på Bodmin Moor og frem til det spektakulære naturfænomen Cheddar Gorge med mulighed for at udforske de berømte huler (ikke inkl.). Vi overnatter på hotel i nærheden de næste to nætter.

Torsdag d. 27. juni: Vi tilbringer dagen i den historiske romerby Bath. Vi besøger den velbevarede romerske badeanstalt. Mulighed for på egen hånd (entréer ikke inkl.) at besøge den hvide himmelstræbende gotiske bykirke og nyde Afternoon Tea i Sally Lunn's House. Videre over Avebury med verdens største stencirkel opstillet i den førromerske oldtid.

Fredag d. 28. juni: På vejen østpå gør vi ophold ved Winston Churchills gods Chartwell og ser den store park og de historiske værelser. Vi fortsætter mod vores sidste hotel i England.

Lørdag d. 29. juni: Første del af dagen tilbringer vi i Canterbury. Vi ser den store katedral og de smukke historiske omgivelser. Kanalen passeres via den imponerende Eurotunnel frem til vores sidste hotel på den anden side af kanalen.

Søndag d. 30. juni: Hjemrejse søndag. Efter en begivenhedsrig rejse kører vi den sidste strækning tilbage til Danmark. 

Rejseledere


Rejsefakta

Dato:
21. - 30. juni

Priser:
Pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 10.975
Pr. person i enkeltværelse: Kr. 12.975

Det får du for prisen:

 • 9 nætter på 3* og 4*hoteller
 • 9 x morgenmad, 9 x middag
 • Færgeoverfart Calais-Dover
 • Tog gennem Eurotunnel
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Danske rejseledere
 • Headsets
 • Skat, moms og bidrag til rejsegarantifonden

Udrejse fra: Ansager, Herning, Vejle (DTC), Fredericia, Rødekro

Tilmelding: Forhør om pladser.
OBS: Forbehold for ændringer. Alm. god fysik.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 164


Specialprogram


 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115