Rundrejse i Israel

11. september - 20. septemberIsraelChristina Kjær PreislerFlyBibelske Rejser, Israel, Nyheder, Temarejser

Menighedsrejse for Vejle Oasekirke

Velkommen til en rejse med unikke oplevelser!

Tag med på en oplevelsesrig rundrejse i Israel. Rejsen byder bl.a. på ophold i Jerusalem, besøg ved Det Døde Hav samt oplevelser i Galilæa.

Oplev Genesaret Sø, hvor vi bl.a. skal sejle en tur på søen samt besøge Kapernaum og Nazaret. Fra Galilæa kører vi ud til Jerusalem med en lille afstikker til Det Døde Hav undervejs.

I denne fantastiske by, vil vi hurtigt fornemme den helt specielle atmosfære og opleve, hvilken betydning byen har for
både jøder, kristne og muslimer. Vi skal bl.a. en tur op på Oliebjerget, besøge Getsemane Have og gå via Dolorosa
gennem Den Gamle By, ligesom vi får mulighed for at opleve jøderne ved Grædemuren, der er deres helligste sted.

Dygtig dansktalende guide er med på hele rejsen i Israel.

Det bliver en rejse for livet.

Rejseplan

Søndag 11. september
Afrejse fra Billund kl. 14:10 via Frankfurt med Lufthansa til Ben Gurion Lufthavn i Tel Aviv, hvor vi ankommer kl. 23:05. Vi kører til vort hotel i Netanya, der ligger ca 60 km nord fra lufthavnen. Maden denne første dag er for egen regning.

Mandag 12. september
Vi begynder dagen med besøg ved Caeserea ved Havet. Herfra til Megiddo. Dets græske navn er Armageddon, hvor kristne tror, at det sidste slag mellem Gud og Satan skal stå.  Videre til Nazareth hvor vi skal besøge Nazareth Village, der giver et rigtig godt indtryk af, hvordan livet kan have været i og omkring Nazareth på Jesu tid. Herfra til Bebudelseskirken. Dagens sidste besøg bliver i Kana, hvor vin-underet skete. Sidst på dagen når vi frem til Kibbutz Ein Gev ved Genezaret Sø, hvor vi skal overnatte i 3 nætter

Tirsdag 13. september
Vi begynder dagen med en sejltur på Genezaret Sø, der forhåbentlig er lige så stille, som da Jesus havde stilnet stormen. Mens båden ligger stille på søen, vil vi holde vores morgenandagt. Herefter et besøg i Kapernaum og Tabgha, hvor bespisningsunderet skete. Fra Tabgha går turen op til Saligprisningernes Bjerg. Videre til Magdala. Fra Magdala besøger vi via Tiberias Det danske Hus, Ordet & Israels hus i Poryia, lidt syd for Tiberias.

Onsdag 14. september
En kort dag med et besøg i Beit Shean og herfra nogle hyggelige timer i Sachne, hvor der er mulighed for at bade i 28 grader varmt kildevand. Herfra besøg på Tabor Bjerget – også kaldet Forklarelses-Bjerget. Vi returnerer til Ein Gev tids nok til, at vi kan nå en sidste badetur i Genezaret Sø.

Torsdag 15. september
Vi tager afsked med Ein Gev og kører ned til Dødehavet, hvor vi først skal besøge Quamran, inden vi fortsætter til Massada. Fra Massada kører vi ned og får mulighed for at flyde i/på Det døde Hav. Slutteligt kører op til Jerusalem, hvor vi i 5 nætter skal bo på et 4-stjernet hotel centralt placeret.

Fredag 16. september
Vi begynder i Gravhaven, hvor vi holder vores morgenandagt. Herfra kører vi til Den gamle By i Jerusalem og går ind ad Løve-porten til Bethesda Dam og Skt. Anne-kirke med den meget specielle akustik. Herefter går vi Via Dolorosa – lidelsens vej – den vej, som Jesus gik Langfredag. Vi stopper ved næsten alle stationerne undervejs og går ned gennem den etiopiske kirke, der er sammenbygget med Gravkirken, hvor Golgata og grav-mausoleet ligger.
I løbet af dagen forsøger vi at få aftale med den danske præst i Jerusalem, der kan fortælle lidt om menigheden og holde en andagt for os i Redeemer-Church, der er den danske menigheds tilholdssted i Jerusalem.

Lørdag 17. september
Vi begynder dagen på toppen af Oliebjerget, hvor vi besøger Fadervor-Kirken, hvorfra vi forsætter til et udsigtspunkt med en fantastisk udsigt over Jerusalem. Herfra ned ad Oliebjerget til Tårekapellet, inden vi når ned til Getsemane Have med Alle Nationers Kirke. Herfra op til Dormitionskirken og Nadversalen. Er der stadig energi slutter vi dagen ved Hanegalskirken.

Søndag d. 18. september
Fridag i Jerusalem.

Mandag 19. september
Dagen begynder med et besøg i Holocaust-museet Yad Vashem.
Herfra tager vi til Betlehem, hvor vi først og fremmest ser fødselskirken og besøger krypten.
På vej tilbage til hotellet kører vi forbi Modelbyen ved Israels-Museet.

Tirsdag 20 september
Vi kører fra hotellet til lufthavnen, hvor vi skal flyve fra Ben Gurion kl. 16:30 – forhåbentligt fyldte med spændende indtryk og glæde over et godt fællesskab med hinanden. Forventet ankomst til Billund kl. 22:35.

Forbehold for ændringer i programmet.

Om Israel

Når du først har været i Israel én gang, må du tilbage igen!
Dette kan mange skrive under på. Kombinationen af flere tusind års historie, den komplekse og sammensatte kultur og den varierede natur, gør landet til noget helt særligt. Et land du aldrig bliver færdig med!

Flere tusind års historie
Hvis stenene kunne tale, ville Israels historie næppe kunne rummes i alverdens historiebøger. Bibelen er en af de vigtigste kilder til landets historie og den helt centrale guidebog på vores rejser. Mange af vores rejsedeltagere har oplevet, at Bibelens ord har fået en helt ny betydning, når de har fået koblet stederne og begivenhederne sammen i landet. Her blev Jesus født i Betlehem, og han døde og opstod i Jerusalem.

Læs mere om Israel her

Relaterede rejser og indlæg