Stockholm, Uppsala og Götakanalen

Oplev Sveriges smukke natur med en hyggelig sejltur på Götakanalen.

18. juli - 24. juli 2022SverigeSommerBusEuropa, Storbyrejser, Temarejser

Stockholm – Uppsala og Götakanalen

Oplev en dejlig sejltur gennem den imponerende Götakanal mellem de store søer Vänern og Vättern. Nyd en hyggelig frokost om bord på båden med flotte landskaber på hver side af kanalen. Læg dertil storbysuset og international stemning med et besøg i den statelige svenske millionby Stockholm med kongeslottet Drottningholm og det historiske ærkebispesæde Uppsala. Vi skal både opleve svenske landskaber og hygge, når det er bedst og den historiske svenske hovedstads imponerende skønhed.

Vejen op med Götakanalen
Efter opsamling og sejlads over Kattegat kører vi til den hyggelige by Skara, hvor vi bl.a. ser den imponerende domkirke. Videre til hotel i Skövde. Dagen efter får vi en skøn sejltur med frokost på den smukke Götakanal fra Töreboda til Sjötorp. Bus videre til hotel i Stockholm.

Stockholm
I Stockholm ser vi bl.a. Gamla Stan, Vasa-museet og kongeslottet Drottningholm. Søndag besøger vi ærkebispesædet Uppsala med svensk gudstjeneste og rundvisning i den imponerende domkirke.

Strängnäs og Varnhem Kloster
Fra den svenske hovedstad besøger vi endnu en hyggelig by, Strängnäs med en smuk, men anderledes domkirke. Vi besøger det idylliske Varnhem Kloster med flere svenske kongegrave, inden vi vender tilbage til Danmark.

Rejseplan

Dagsprogram følger.

Relaterede rejser og indlæg