Oberammergau tur/retur

Vi bor to nætter i den stemningsfulde alpeby, Oberammergau, hvor rejsens højdepunkt bliver Passionsspillet.

14. juli - 18. juliTysklandSommerBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau tur/retur

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

På denne korte rejse med overnatning i Midttyskland på både ud- og hjemrejsen har vi frokoststop i Ulm og i Rothenburg ob der Tauber. Vi bor to nætter i den stemningsfulde alpeby, Oberammergau, hvor rejsens højdepunkt bliver Passionsspillet torsdag eftermiddag og aften.

Rejseplan

Indkvartering

14. juli

Efter opsamling tirsdag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vort overnatningshotel i Midttyskland.

15. juli

Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Vi har frokoststop på egen hånd i Ulm. Her kan vi se Tysklands største evangeliske kirke med verdens højeste kirketårn. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller på restaurant.

16. juli

Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning hos værterne i Oberammergau-området.

17. juli

Vi forlader Oberammergau og tager tid til at se Ettal Kloster, inden vi kører nordpå til frokostpause i Middelalderbyen Rothenburg ob der Tauber. Her bliver der også tid til at gå en tur på den gamle bymur, inden vi fortsætter til vort hotel i Midttyskland med afskedsmiddag og sidste overnatning.

18. juli

Efter tidlig morgenmad fortsætter turen mod den tysk/danske grænse. Mange minder rigere tager vi afsked ad opsamlingsruten.

Indkvartering:
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser:
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. Der er mulighed for venteliste til enkeltværelse i Oberammergau. Men ellers er det med overnatning i dobbeltværelse i Oberammergau og i enkeltværelse de øvrige nætter.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her