Oberammergau og ferie ved Rimini

Vi fortsætter til den Italienske badeby Rimini med en historisk centrum, en lille fiskerihavn og flere kilometer dejlige sandstrande.

25. august - 03. septemberItalienSommerBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie ved Rimini

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi til den Italienske badeby Rimini, som har et meget interessant historisk centrum, en aktiv lille fiskerihavn og flere kilometer dejlige sandstrande. Herfra har vi kun korte køreture til ét af verdens mindste lande, San Marino og byen Ravenna, der byder på hele otte seværdigheder på UNESCO’s liste over verdenskulturarv.

*Rejsen er arrangeret som læserrejse for Kristeligt Dagblad. Men er åben for alle interesserede.

Find printvenlig program i højre side.

Rejseplan

25. august

Efter opsamling ad udrejseruten tirsdag morgen passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vores overnatningshotel i Midttyskland.

26. august

Vi fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag og overnatning.

27. august

Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusive, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Vi overnatter sidste nat i Oberammergau.

28. august

Vi forlader Oberammergau og sætter kursen mod badebyen Rimini, hvor vi bor de næste 4 nætter.

29. august

Spændende heldagstur til San Marino, verdens femte mindste land. Vi besøger byens/landets ældste kirke, Sankt Francesco kirken og ser museet der er tilknyttet. Efter frokost besøger vi den imponerende katolske kirke Basilica di San Marino og Guaita tårnet. Det er det ældste af tre tårne i San Marino og dateres tilbage til det 11 århundrede.

30. august

Guidet byrundtur i Rimini, hvor vi blandt andet ser Tiberius-broen, Augustus-triumfbuen, Basilica Cattedrale, Piazza Tre Martiri og Chiesa San Francesco Saverio. Resten af dagen er fri til egne oplevelser.

31. august

Vi besøger Ravenna, der er en skattekiste af kunst, historie og kultur. I byen kan du opleve hele otte monumenter, som optræder på UNESCO’s liste over bevaringsværdige steder. Vi får en guidet byrundtur i Ravenna. Efter frokost besøger vi Basilica of San Vitale fra det 6. århundrede og ser den smukke mosaik kunst, som kirken er kendt for.

01. september

Vi begynder vores hjemrejse. Overnatning ved Innsbruck.

02. september

Afrejse fra Innsbruck. Overnatning ved Kassel.

03. september

Vi forlader Kassel, og fyldt med gode oplevelser kører vi det sidste stykke hjem til Danmark.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her

Relaterede rejser og indlæg