Oberammergau og ferie i Ehrwald

Ehrwald, smukt beliggende alpeby i Østrig, vandreture, udflugter og besøg ved eventyrslottet Neuschwanstein.

04. august - 11. augustØstrigSommerBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie i Ehrwald

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død. 

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter ferien i den smukt beliggende alpeby Ehrwald i Østrig ved foden af Zugspitze. Mulighed for vandreture og udflugter til Garmisch Partenkirchen, Zugspitze, Innsbruck og til eventyrslottet Neuschwanstein. 

Find printvenlig program i højre side.

Rejseplan

Indkvartering

04. august

Efter opsamling tirsdag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vort overnatningshotel i Midttyskland.

05. august

Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller restaurant.

06. august

Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning hos værterne i Oberammergau-området.

07. august

Afrejse fra Oberammergau efter morgenmad. Vi gør stop ved Ettal Kloster, og ved Linderhof Slot bliver der tid til at gå en tur i parken. Herfra kører vi til slottet Neuschwanstein, der ligger som et eventyrslot højt oppe i skoven. Efter en guidet rundvisning på slottet, fortsætter vi til indkvartering og middag på vores hotel i Ehrwald på den østrigske side af grænsen.

08. august - 09. august

I løbet af de to dage tager vi på udflugter i området med smukke floder og bjerge. Vi besøger vintersportsstedet Garmisch Partenkirchen og tager med tandhjulsbane og moderne svævebane til toppen af Zugspitze, hvor vi kan gå frem og tilbage mellem Tyskland og Østrig. En anden udflugt går til Innsbruck, hvor vi bl.a. ser det gyldne tag og det runde maleri. Afhængig af vejret kan der blive ændringer i udflugterne. Ønsker du i stedet at vandre på egen hånd, er der rige muligheder for det ud fra Ehrwald.

10. august

Tiden er inde til at forlade alperne og køre nordover. Vi besøger middelalderbyen Rothenburg ob der Tauber, inden vi når frem til afskedsmiddag og overnatning i Midttyskland.

11. august

Efter tidlig morgenmad tirsdag fortsætter turen mod den tysk/danske grænse. Mange minder rigere tager vi afsked ad opsamlingsruten.

Indkvartering:
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser:
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her

Relaterede rejser og indlæg