Oberammergau og ferie i Harzen

Vi oplever den romantiske middelalderby Rothenburg ob der Tauber, og vi slutter rejsen i Harzen med to nætter i hovedbyen Goslar.

07. juli - 12. juliTysklandSommerBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie i Harzen

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi nordpå gennem Tyskland. Vi oplever den romantiske middelalderby Rothenburg ob der Tauber, og vi slutter rejsen i Harzen med to nætter i hovedbyen Goslar. Der bliver god tid til oplevelser på egen hånd i byen, der er på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Rejseplan

07. juli

Udrejse. Overnatning i Midttyskland.

08. juli

Vi fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag og overnatning.

09. juli

Hele dagen i Oberammergau med passionsspil og måltider.

10. juli

Vi forlader Oberammergau og kører nordpå gennem Tyskland til den charmerende gamle by Rothenburg ob der Tauber. Vi spiser frokost på restaurant i byen. Derefter kan du gå på opdagelse på egen hånd. F.eks. besøge den Sankt Jacobs kirke, julebutikken eller gå en tur i vægtergangen på bymuren fra middelalderen. Vi fortsætter mod Harzen med stop undervejs til køb af aftensmad, inden sen ankomst til vores hotel i Goslar. Her bliver vi indkvarteret for de sidste 2 nætter.

11. juli

Dagen er fri i kulturarvsbyen Goslar. Du kan slappe af og fordøje indtrykkene fra Passionsspillet. Der er også mulighed for at tage en bytur på egen hånd eller følge en guidet rundvisning (ikke inkl.), eller du kan vandre en tur i omegnens kuperede skove. Om aftenen mødes vi til afskedsmiddag på hotellet.

12. juli

Vi forlader Goslar, og fyldt med gode oplevelser kører vi søndag hjem til Danmark, hvor vi tager afsked ad udrejseruten.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her