Oberammergau og ferie ved Gardasøen med udrejse fra Bornholm og Sjælland

Vi fortsætter til Italiens største sø, Gardasøen, som ligger glitrende midt i de storslåede italienske alper.

19. maj - 28. majItalienForårBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie ved Gardasøen med udrejse fra Bornholm og Sjælland

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden.

Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi til Italiens største sø, Gardasøen, som ligger glitrende midt i de storslåede italienske alper.

Små hyggelige byer ligger som en perlerække langs bredden. Nyd det klare vand, de imponerende bjerge og den hyggelige atmosfære – ja, der er spændende oplevelser hver dag.

Rejseplan

19. maj

Efter opsamling tirsdag i Rønne kører vi via Ystad til opsamling i Kastrup. Efter færge til Tyskland fortsætter vi til overnatningshotel i Midttyskland.

20. maj

Vi fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag og overnatning.

21. maj

Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Marie Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Vi overnatter sidste nat i Oberammergau.

22. maj

Vi forlader Oberammergau forbi Ettal kloster og kører over alperne til udsigt over Gardasøen. Indkvartering og middag på hotel i Riva del Garda.

23. maj

Formiddagen er fri til afslapning. Besøg på en vingård i området med vinsmagning og let frokost. Oplev det 98 meter høje Varona vandfald nær Riva del Garda, der er et spektakulært naturkunstværk ved Gardasøen. Gåtur i nærliggende lille middelalderby, Canale di Tenno. Middag på hotellet.

24. maj

Deltag evt. i søndagsgudstjeneste/messe. Først på eftermiddagen sejler vi til Malcesine og besøger Scaliger slottet og byens smalle gader. Nyd synet fra platformen Rivellino eller fra tårnet, hvor der er uforglemmelig 360 graders udsigt over Gardasøen. Retur med bus til middag på hotellet.

25. maj

Udflugt til Verona, som er kendt fra Shakespeares skuespil ‘Romeo og Julie’. Undervejs besøg på marmor-stenbrud. Eftermiddag og aften i Verona. Byen har mange levn fra Romerriget bla. arenaen, broer, torve og pladser. Middag på restaurant inden vi returnerer til hotellet.

26. maj

Fridag på egen hånd i Riva del Garda. Rejselederne tilbyder et alternativ.

27. maj

Vi siger farvel til Gardasøen og kører nordpå. Middag og overnatning på hotel i Midttyskland.

28. maj

Torsdag morgen fortsætter rejsen mod færgen til Danmark. Mange minder rigere tager vi afsked ad udrejseruten.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her

Relaterede rejser og indlæg