Løvhyttefestrejse med ICEJ

28. september - 07. oktoberIsraelEfterårNick HansenFlyAktuelle menighedsrejser, Bibelske Rejser, Israel, Temarejser

Løvhyttefestrejse med ICEJ

Profeten Zakarias forudser en tid, hvor alle nationer vil komme op til Jerusalem »for at tilbede Herren og holde løvhyttefesten« (Zakarias 14:16).

I overensstemmelse med denne vision arrangerer ICEJ en årlig fejring af Løvhyttefesten, som er blevet den største årlige kristne samling i Israel. Siden 1980 har denne bibelske festival trukket omkring 5.000 kristne pilgrimme fra 100 lande til Jerusalem hvert efterår. Festen byder på begavede musikalske kunstnere, undervisning og forkyndelse, guidede ture og mulighed for at udtrykke kristen kærlighed og støtte til Israel i den populære Jerusalem-march.

Løvhyttefesten 2023 begynder med to spændende dage i Galilæa, herunder herlige gudstjenester hver aften langs de smukke kyster ved Genesaret sø. Derefter drager vi op til Jerusalem i fem dage med festbegivenheder, der starter med det traditionelle nationernes præsentation i Pais Arena. Der vil være aftengudstjenester, morgenseminarer, nadver ved Gravhaven, den altid populære Jerusalem-march og plus masser af tid til ture til de bibelske steder. Festivalen afsluttes med en særlig solidaritetsmanifestation i Negev-ørkenen sammen med de modstandsdygtige israelske samfund langs Gaza-grænsen.

TALERE

I år vil vi have en fremragende line-up af inspirerende lokale og internationale præster og eksperter, der vil bringe dig bibelsk og profetisk indsigt i Israel og aktuelle opdateringer om denne stadigt skiftende region.

Blandt andet: Dr. Jürgen Bühler, Andrew Brunson, Manasa Kolivuso, Lou Engle, René Terra Nova, Sergey Shidlovskiy, Malcolm Hedding, Peter Tsukahira, Yuliia Popova, + mange flere.

Musik
Oplev enestående performance og deltag i skøn lovsang i Israel. Dette års fest vil indeholde lokale og internationale artister, der tager os med på en musikalsk rejse, der er en vellyd for øre og hjerte.

Blandt andet: Sounds of the Nations (Fiji), Filadelfia Lovsang (Norge), Raise the Banner Dance &; Worship Team (Filippinerne), Per Erik Hallin (Sverige), SOLU (Israel), Joshua Aaron (Israel), Avad Oz (Australien) + mange flere.

Du kan glæde dig til en fantastisk rejse med indhold til ånd og sjæl.

Rejseplan

Torsdag d. 28. september
Forventet afgang med Turkish Airlines fra Kastrup kl. 15 – mellemlanding i Istanbul inden vi ankommer til Ben Gurion lufthavn kl. 23.00. Vi bliver indlogeret på Grand Beach Hotel.

Fredag d. 29. september
Oplev det nordlige Israels smukke bjerge og dybe søer. Ved Cæsareas kilder hvor Jesus spørger sine disciple, ”Hvem siger I at jeg er?” ved Karmels får vi et bjergtagende udsyn over Jezreeldalen på det sted, hvor Elias bad Gud om regn i tørken. Megiddo er stedet for riger fra nord og syd mødtes i kamp, og selv i Åbenbaringsbogen er dette sted omtalt. Ved den udendørs aftengudstjeneste tæt på Genesaret sø møder vi deltagere fra alle lande i en stor samlet flok til international musik og samvær.

Lørdag d. 30. september
Denne dag byder på en sejltur på smukke Genesaret sø. Herefter skal vi opleve nogle af de steder, hvor Jesus opholdt sig meget. Heriblandt Kapernaum, Tabgha, Saligprisningernes bjerg og Arbel bjerget. Aftengudstjeneste under åben himmel ved Genesarets sø.

Søndag d. 1. oktober
Vi kører mod syd og ser overvældende smuk natur ved Jordan flodens lavland og den barske ørken ved Masada, hvor Gud hjalp jøder i kampen mod romerne. Gå til toppen af Masada eller tag svævebanen. Bad i det Døde Hav og se Qumran, hvor Dødehavsrullerne blev fundet. Dagen slutter i den store Pais Arena i Jerusalem, hvor vi afholder Nationernes aften.

Mandag d. 2. oktober
Vi begynder dagen med en morgensamling ved Pais Arena. Denne Jerusalem-dag tager os rundt i byens vigtige steder som Oliebjerget og Via Dolarose. Få smag på Jerusalems liv, og de mange steder, som Bibelen beskriver. Om aftenen bliver der særlig fokus på Israelske gæster og politikere, som deler fællesskab med os.

Tirsdag d. 3. oktober
Morgensamling ved Pais Arena.
Den gamle by i Jerusalem er et must, og ved grædemuren og de sydlige trappetrin kommer Bibelen virkelig til live. Mærk den forunderlige stemning i det jødiske kvarter og shop løs ved Jaffa Gates boder.

Onsdag d. 4. oktober
I dag holder vi vores morgensamling i Gravhaven. På Jerusalemmarchen kulminerer mødet mellem jøder og kristne, når vi sammen løfter Dannebrog og fortæller Jerusalems indbyggere at vi står sammen med dem. Det bliver en fantastisk dag, hvor vi kan give tilbage til den by og det land, som har givet så meget til os.

Torsdag d. 5. oktober
I Negev planter vi træer og ser hvor meget kristen humanitært arbejde gennem Den internationale Kristne ambassade har betydet for nationens sikkerhed og succes. Se den nye nationalpark, som den Kristne ambassade er ved at etablere til glæde for landets borgere. Dette bliver en meget meningsfuld dag, hvor vi ser ind i Israels fremtid som nation.

Fredag d. 6. oktober
Deltag i Bønnesamling i the Pavilion, tag en tur i Jerusalems gader eller tag med til Yad Vashem Holocaust Museum, hvor Nick Hansen (uddannet fra Yad Vashem) tager jer med gennem Museets gribende historie.

Lørdag d. 7. oktober
I dag er der hjemrejse – men med mulighed for et sidste farvel til Jerusalem.
Vi flyver fra Tel Aviv mod Kastrup kl. 08.25 – mellemlanding i Istanbul. Forventet hjemkomst i Kastrup kl. 14.10.

Om Israel

Når du først har været i Israel én gang, må du tilbage igen!
Dette kan mange skrive under på. Kombinationen af flere tusind års historie, den komplekse og sammensatte kultur og den varierede natur, gør landet til noget helt særligt. Et land du aldrig bliver færdig med!

Flere tusind års historie
Hvis stenene kunne tale, ville Israels historie næppe kunne rummes i alverdens historiebøger. Bibelen er en af de vigtigste kilder til landets historie og den helt centrale guidebog på vores rejser. Mange af vores rejsedeltagere har oplevet, at Bibelens ord har fået en helt ny betydning, når de har fået koblet stederne og begivenhederne sammen i landet. Her blev Jesus født i Betlehem, og han døde og opstod i Jerusalem.

Læs mere om Israel her