La Palma – Bibel- og badeferie

Tag forskud på foråret med en uges ferie med tid til både fordybelse i beretninger fra Bibelen, udflugter, badning og afslapning.

20. april - 27. aprilSpanienMette Haahr Andersen, Børge Haahr AndersenFlyEuropa, Relax, Temarejser

Bibel- og badeferie

Tag forskud på foråret 2023 på bibel- og badeferien. På denne rejse tilbyder vi en uges ferie med tid til både
fordybelse i beretninger fra Bibelen, udflugter, badning og afslapning i dejlige omgivelser og godt selskab.

Rejs med os til La Palma – den smukkeste og mest uspolerede af De Kanariske Øer.
Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster. Gå på opdagelse på ”Den Grønne Ø” mellem bjerge, vulkankratere, skove og regnskov. Tag også en afstikker til de små idylliske og hyggelige byer, eller læn dig tilbage på de flotte, mørke vulkanstrande.

Unik placering
La Palma er den nordvestligste af de Kanariske Øer og har åbent hav ud mod sin vestvendte side. Ligesom på de
andre Kanariske Øer nyder besøgende på La Palma godt af øens placering, der sikrer et perfekt tempereret klima året rundt med adskillige solskinstimer hver dag. Som på de andre øer, kan man også på La Palma mærke de varme vinde, der blæser fra Saharas ørken.

** Rejsen bliver gennemført **

Rejseplan

Indkvartering

Om rejsen
Vi tilbyder den perfekte kombination til dig, der både vil slappe af, opleve og være aktiv. På La Palma er der både skønne strande og dejlige hoteller til ren afslapning, men også masser af muligheder for dig, der gerne vil noget mere. Hver dag har vi bibeltimer om formiddagen og fælles aftensamvær. Der er mulighed for egne oplevelser, foruden den fastlagte fælles udflugt. På destinationen kan du tilkøbe yderligere udflugter.

Unik natur og skønne vandreruter
La Palma er grøn og naturfyldt. Ikke mindre end 40 % er dækket af skov, og øen har hele 1.000 kilometer vandrestier.

Et utal af oplevelser
La Palma er en af de mindre og knap så kendte Kanariske Øer, men ikke desto mindre fuld af oplevelser. Det dejlige klima, stilheden og roen giver dig mulighed
for at komme helt ned i gear, mens vandreruter, naturlige rock pools, cykling, cigarer og bananplantager indbyder til mange lokale oplevelser.

Om La Palma
La Palma er den nordvestligste af De Kanariske Øer. Her bor ca. 87.000 indbyggere, og øen har et areal på 708 km2 – lidt større end Bornholm. Øens højeste punkt hedder Roque de los Muchachos og når en højde på 2.426 meter.

Fælles udflugt
La Palmas højdedrag
Tag med på en heldagstur, hvor vi kommer godt omkring nogle af La Palmas smukkeste sider. I dag besøger vi nemlig øens højeste punkt, Roque de Los Muchachos, med den mest fantastiske udsigt over La Isla Bonita, samt øens stolte landbrugsmarked på den nordvestlige kystlinje.

Første stop gør vi på toppen, når vi kører 2.426 meter op til Roque De Los Muchachos. Her ser vi øens flotteste udsigt, der både byder på grønne sletter og vulkanske områder. Er vejret klart, kan vi endda se til naboøerne Tenerife, La Gomera og El Hierro. Det er også herfra, vi kan se et af verdens største vulkankratere La Caldera De Taburiente, og hvordan øens centrale del har udviklet sig gennem millioner af år.

Vi bevæger os ned igen langs vestsiden, og gør et frokoststop på en lokal restaurant. Herfra fortsætter vi til det lokale agrikulturelle marked i Mercadillo De Puntagorde, hvor vi får rig mulighed for at købe flere lokale specialiteter. Dagens sidste stop bliver ved Mirador Del Time – et udsigtspunkt over øens vestlige side.

Turen er inklusive transport, dansktalende rejseleder samt frokost. Vi gør opmærksom på, at skyer ved Roque de Los Muchachos kan sløre udsigten. Medbring gerne kamera, pung og evt. varmt tøj til besøget ved Roque de Los Muchachos.

Forventede flytider – forbehold for ændringer
Afgang d. 20/4 fra Kastrup kl. 08.15-14.05,
afgang d. 27/4 fra La Palma kl. 18.15 – 01.55 (28/4)
Rejseleder flyver fra Kastrup

Afgang d. 20/4 fra Billund kl. 09.50-14.05,
afgang d. 27/4 fra La Palma kl. 18.15 – 00.20 (28/4)

Tider er lokale tider.

Hotel
Taburiente Playa er for dig, der gerne vil nyde livet i La Palmas dejlige ferieby, Los Cancajos. På hotellet har du mange fine faciliteter, blandt andet tennisbane, restaurant, barer og dejligt poolområde. Hotellet ligger samtidig lige ned til strandpromenaden, der indbyder til mange skønne gåture langs vandet.

Hotellet byder på et fantastisk poolområde, som ligger med skøn udsigt ud over havet. Tre laguneformede pools, hvoraf én af dem er børnepool. Rundt om er der solsenge og parasoller til hotellets gæster.

Alle værelser har aircondition, TV, safebox (mod gebyr), bad/toilet med hårtørrer og balkon/terrasse. Opholdet er med morgenmad og middag. Mænd skal
bære lange bukser under middagen.

Andet info
Der er gratis WiFi på hele hotellet. Der kan forekomme flystøj.