La Palma – Bibel- og badeferie

Tag forskud på foråret med en uges ferie med tid til både fordybelse i beretninger fra Bibelen, udflugter, badning og afslapning.

19. marts - 26. marts 2022SpanienForårFlyEuropa, Relax, Temarejser

La Palma – Bibel- og badeferie

I år er det 10. gang Mette og Børge er rejseledere på en Bibel og badeferie.

Tag forskud på foråret 2022 på bibel- og badeferien. På denne rejse tilbyder vi en uges ferie med tid til både fordybelse i beretninger fra Bibelen, udflugter, badning og afslapning i dejlige omgivelser og godt selskab. 

Rejs med os til den smukkeste og mest uspolerede ø La Palma, en del af De Kanariske Øer.
Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster. Gå på opdagelse på ”Den Grønne Ø” mellem bjerge, vulkankratere, skove og regnskov. Tag også en afstikker til de små idylliske og hyggelige byer, eller læn dig tilbage på de flotte, mørke vulkanstrande. 

Unik placering
La Palma er den nordvestligste af de Kanariske Øer og har åbent hav ud mod sin vestvendte side. Lige som på de andre Kanariske Øer nyder besøgende på La Palma godt af øens placering, der sikrer et perfekt tempereret klima året rundt med adskillige solskinstimer hver dag. Som på de andre øer, kan man også på La Palma mærke de varme vinde, der blæser fra Saharas ørken.

Rejseplan

Indkvartering

La Palma er den perfekte kombination til dig, der både vil slappe af, opleve og være aktiv. Her er både skønne strande og dejlige hoteller til ren afslapning, men også masser af aktivitetsmuligheder både for dig, der gerne vil vandre, køre mountainbike eller noget helt tredje, for alt er muligt på La Palma.

Hver dag har vi bibeltimer om formiddagen og fælles aftensamvær. Der er mulighed for egne oplevelser, foruden den fastlagte fælles udflugt.
På destinationen kan du tilkøbe yderligere udflugter.

Et utal af oplevelser
La Palma er en af de mindre og knap så kendte Kanariske Øer, men ikke desto mindre fuld af oplevelser. Det dejlige klima, stilheden og roen giver dig mulighed for at komme helt ned i gear, mens vandreruter, naturlige rock pools, cykling, cigarer og bananplantager indbyder til mange lokale oplevelser.

Fælles udflugt
La Palmas’ højdedrag
Tag med på en heldagstur, hvor vi kommer godt omkring nogle af La Palmas smukkeste sider. I dag besøger vi nemlig øens højeste punkt, Roque de Los Muchachos, med den mest fantastiske udsigt over ”La Isla Bonita”, samt øens stolte landbrugsmarked på den nordvestlige kystlinje.
Første stop gør vi på toppen, når vi kører 2.426 meter op til Roque De Los Muchachos. Her ser vi øens flotteste udsigt, der både byder på grønne sletter og vulkanske områder. Er vejret klart, kan vi endda se til naboøerne Tenerife, La Gomera og El Hierro. Det er også herfra, vi kan se et af verdens største vulkankratere La Caldera De Taburiente, og hvordan øens centrale del har udviklet sig gennem millioner af år.

Vi bevæger os ned igen langs vestsiden, og gør et frokoststop på en lokal restaurant. Herfra fortsætter vi til det lokale agrikulturelle marked i Mercadillo De Puntagorde, hvor vi får rig mulighed for at købe flere lokale specialiteter. Dagens sidste stop bliver ved Mirador Del Time – et udsigtspunkt over øens vestlige side.

Turen er inklusive transport, dansktalende rejseleder samt frokost. Vi gør opmærksom på, at skyer ved Roque de Los Muchachos kan sløre udsigten. Medbring gerne kamera, pung og evt. varmt tøj til besøget ved Roque de Los Muchachos.

Om La Palma
La Palma er den nordvestligste af De Kanariske Øer. Her bor ca. 87.000 indbyggere, og øen har et areal på 708 km2 – lidt større end Bornholm. Øens højeste punkt hedder Roque de los Muchachos og når en højde på 2.426 meter.

Forventede flytider – forbehold for ændringer
Afgang d. 19/3 fra Kastrup kl. 09.00-13.10,
afgang d. 26/3 fra La Palma kl. 14.00-20.05
15 pladser er til rådighed
Rejseleder flyver fra Kastrup

Afgang d. 19/3 fra Billund kl. 09.05-13.00,
afgang d. 26/3 fra La Palma kl. 13.50-19.50
25 pladser er til rådighed

Tider er lokale tider.

Hotel
Taburiente Playa er for dig, der gerne vil nyde livet i La Palmas dejlige ferieby, Los Cancajos. På hotellet har du mange fine faciliteter, blandt andet tennisbane, restaurant, barer og dejligt poolområde. Hotellet ligger samtidig lige ned til strandpromenaden, der indbyder til mange skønne gåture langs vandet.

Hotellet byder på et fantastisk poolområde, som ligger med skøn udsigt ud over havet. Tre laguneformede pools, hvoraf én af dem er børnepool. Rundt om er der solsenge og parasoller til hotellets gæster.

Alle værelser har aircondition, TV, safebox (mod gebyr), bad/toilet med hårtørrer og balkon/terrasse.
Opholdet er med morgenmad og middag. Mænd skal bære lange bukser under middagen.

Andet info
Der er gratis WiFi på hele hotellet. Der kan forekomme flystøj.

Relaterede rejser og indlæg