Israel – Jesus trail

09. november - 18. novemberIsraelAnette EjsingFlyBibelske Rejser, Israel

Israel – vandretur i Israel

Tag med på en spændende pilgrimsvandring i Jesu fodspor på den berømte Jesus-vej!

Kom med, når vi går på den rute, som ledte Jesus fra hjembyen, udkantsbyen Nazaret, til et af Israels dengang mest centrale trafikknudepunkter, Kapernaum, ved bredden af Genesaret Sø.

Kapernaum blev på mange måder centrum for Jesus i de små 4 år han virkede, fra han blev døbt af Johannes Døber i Jordanfloden ved Jeriko, til sin korsfæstelse og opstandelse i Jerusalem. Ud over at turen er en yderst smuk og naturrig oplevelse, så giver den rig lejlighed til, på en helt særlig måde, at gå ind i de fascinerende beretninger om, hvad der skete dengang.

Turen går blandt andet til Kana og bryllupskirken, Kibbutz Lavi, den inaktive vulkan, Hittin, og de mange unikke seværdigheder, som ligger på nordsiden af Genesaret sø.

Vi går omkring 15 km om dagen, så turen forudsætter gode gå-ben.

** Rejsen er udsat til november – følg med her på siden **

Om Israel

Når du først har været i Israel én gang, må du tilbage igen!
Dette kan mange skrive under på. Kombinationen af flere tusind års historie, den komplekse og sammensatte kultur og den varierede natur, gør landet til noget helt særligt. Et land du aldrig bliver færdig med!

Flere tusind års historie
Hvis stenene kunne tale, ville Israels historie næppe kunne rummes i alverdens historiebøger. Bibelen er en af de vigtigste kilder til landets historie og den helt centrale guidebog på vores rejser. Mange af vores rejsedeltagere har oplevet, at Bibelens ord har fået en helt ny betydning, når de har fået koblet stederne og begivenhederne sammen i landet. Her blev Jesus født i Betlehem, og han døde og opstod i Jerusalem.

Læs mere om Israel her