Oberammergau og ferie i Prag

Vi fortsætter ferien i Tjekkiets smukke hovedstad Prag med slottet højt hævet over byen, den berømte Karlsbro og den gamle bydel.

10. juni - 16. juni 2022TjekkietForårBusEuropa, Oberammergau

Oberammergau og ferie i Prag

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter ferien i Tjekkiets smukke hovedstad Prag med slottet højt hævet over byen, den berømte Karlsbro og den gamle bydel. Vi får en gåtur rundt på slotshøjen og ned over floden til Tynpladsen med dansktalende guide, en aften i Sort Teater og en dag til oplevelser på egen hånd til besøg i sjove museer, shopping eller cafébesøg.

Udvidet rejsebeskrivelse følger.

Rejseplan

Fredag d. 10. juni
Udrejse. Overnatning i Midttyskland.

Lørdag d. 11. juni
Videre sydpå gennem Tyskland. Sidst på eftermiddagen ankomst, indkvartering og middag i eller i omegnen af Oberammergau
i to nætter.

Søndag d. 12. juni
Hele dagen i Oberammergau med passionsspil og måltider.

Mandag d. 13. juni – Onsdag d. 17. juni
Afrejse fra Oberammergau via Rothenburg til overnatning i Prag i 3 nætter.

Torsdag d. 16. juni
Hjemkomst til Danmark.

Forbehold for programændringer.

Udvidet rejsebeskrivelse følger.

Om Oberammergau

Kom tæt på påskens begivenheder fra Jesu indtog i Jerusalem Palmesøndag, over de efterfølgende dages diskussioner mellem de lærde og Jesus på tempelpladsen, Skærtorsdags nadver og tilfangetagelsen samt korsfæstelsen Langfredag til opstandelsen Påskemorgen.

Omkring 2.500 børn og voksne, som enten er født i den lille sydtyske alpeby, Oberammergau, eller som har boet mindst 20 år i byen, er med på eller bag scenen. På professionel vis opfører de påskeugens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden..

Det sker på den imponerende friluftsscene, hvor de omliggende bjerge danner en naturlig kulisse.

Læs mere om Oberammergau her