Den Internationale Kristne Ambassade – Påskerejse

Oplev Skærtorsdag og Langfredag i Jerusalem, hvor påskens begivenheder skete. God tid til fordybelse på de bibelske steder.

04. april - 11. aprilIsraelForårFlyAktuelle menighedsrejser, Bibelske Rejser

Den Internationale Kristne Ambassade – Påskerejse

Nyd de første dage ved Genesaret Sø, med tid til afslapning, sejltur, gudstjeneste, sangaften og ture til bibelske steder. 

Oplev Skærtorsdag og Langfredag i Jerusalem, hvor påskens begivenheder skete. God tid til fordybelse på de bibelske steder.

Rejseplan

04. april 2020
Tiberias
07. april 2020
Jerusalem, Legacy hotel
Hotel Legacy
04. april

Udrejse fra Kastrup med morgenfly. Efter mellemlanding i Bruxelles ankommer vi til Tel Aviv midt på eftermiddagen.
I bus nordpå til indkvartering på Hotel Ron Beach i Tiberias.

05. april

Sejltur på Genesaret Sø. Efter frokost besøg på museet med fiskerbåden fra Jesu tid og i Magdala, hvor vi ser en nyudgravet landsby fra det 1. århundrede. Vi besøger også dåbsstedet ved Jordan-floden.
Middag på Hotel Ron Beach.

06. april

Saligprisningernes bjerg med andagt. Evt. gå ned til Tabgha og besøge stedet, hvor Peter blev kaldet. Videre til Kapernaum, der var centrum for Jesus og disciplenes liv.
Middag på hotellet.
Sangaften ved Christina og Jacob Leinum.

07. april

Gennem Jordandalen til Det Døde Hav, hvor der bliver mulighed for at bade i det salte vand. Vil man i stedet på en spændende sejltur (1 1/2 time) koster det ca. kr. 600 ved min. 8 pers. På vej til Jerusalem besøg ved Mar Saba-klosteret.
Middag på Hotel Legacy i Jerusalem.

08. april

Bussen kører os op på Oliebjerget. Resten af dagen på gåben. Vi besøger Fadervor-kirken og Tårekirken og går ned i Getsemane Have. Herfra til Sct. Anne-kirken og Bethesda Dam i Den gamle By. Efter besøg ved Grædemuren er resten af eftermiddagen fri.
Om aftenen deltager vi i påskemåltidet i Den danske Kirke.

09. april

Vi kører til Davidsbyen. Om eftermiddagen besøger vi Holocaust-museet Yad Vashem.

10. april

Bussen kører os til Den gamle By. Resten af dagen på gåben. Vi går Via Dolorosa og besøger Gravhaven med andagt og sang. Om aftenen er det en stor oplevelse at møde jøderne ved sabbattens begyndelse.

11. april

Hjemrejse med fly fra Tel Aviv midt om eftermiddagen. Via Bruxelles med ankomst til Kastrup sidst på aftenen.