Israel – rundrejse

Rejs med til Israel og følg sporene efter de kendte personer og steder fra Bibelen.

05. maj - 13. majIsraelForårInger Marie Kristensen, Henrik Vejlgaard KristensenFlyAktuelle menighedsrejser, Bibelske Rejser, Israel

Israel – rundrejse i foråret

Tag med på en oplevelsesrig rundrejse i Israel. Rejsen byder bl.a. på ophold i Jerusalem, besøg ved Det Døde Hav samt oplevelser i Galilæa.

På rejsen oplever vi både det bibelske og det moderne Israel. Vi oplever den fantastiske natur, der veksler mellem frodige landskaber og gold ørken.

Programmet ikke er for presset, og dagene ikke for lange. Vi stræber efter at være tilbage ved hotellet ca. kl. 16.00 – enkelte dage dog senere. Dygtig, lokal, dansktalende guide er med på det meste af rejsen rundt i Israel.

Rejsen arrangeres af præsteparret Inger Marie og Henrik Vejlgaard Kristensen, som er erfarne rejseledere til Israel. Rejsen er åben for alle! Rejselederne arrangerer en forberedelsesaften i Varde inden rejsen, hvor alle er velkomne til at deltage.

Om Israel

Når du først har været i Israel én gang, må du tilbage igen!
Dette kan mange skrive under på. Kombinationen af flere tusind års historie, den komplekse og sammensatte kultur og den varierede natur, gør landet til noget helt særligt. Et land du aldrig bliver færdig med!

Flere tusind års historie
Hvis stenene kunne tale, ville Israels historie næppe kunne rummes i alverdens historiebøger. Bibelen er en af de vigtigste kilder til landets historie og den helt centrale guidebog på vores rejser. Mange af vores rejsedeltagere har oplevet, at Bibelens ord har fået en helt ny betydning, når de har fået koblet stederne og begivenhederne sammen i landet. Her blev Jesus født i Betlehem, og han døde og opstod i Jerusalem.

Læs mere om Israel her

Relaterede rejser og indlæg