Oberammergau – kør-selv

** Kør-selv arrangementer i 2020 er også aflyst. **

Vi tilbyder nu kør-selv arrangement til Passionsspillet i Oberammergau.

Arrangementet er inklusive: 2 overnatninger i dobbeltværelse i Oberammergau med halvpension, frokost på spilledagen, billet til Passionsspillet, tekstbog på dansk og påske-bibelstudiehæfte.

Morgenmåltidet plejer at være på overnatningsstedet, men vi kan ikke oplyse nærmere om, hvor man skal spise aftensmaden de to dage og frokosten på spilledagen. De tre måltider vil for de fleste være på en restaurant i byen, men der kan også være nogle af gæstehusene, der selv serverer disse måltider. Hvis det er som i 2000 og 2010, får man oplyst spisested hos værten, når man ankommer til overnatningsstedet.

Ved tilmelding send en mail til kontakt@felixrejser.dk eller ring på 7592 2022. Venligst angiv rejsenr.

Pris

Oplyses senere
(Der er ikke mulighed for overnatning i enkeltværelse. Sælges kun til 2 personer i dobbeltværelse.)

Program

1. dag: Ankomst til overnatning i Oberammergau (middag inkl.)
2. dag: Oplev Oberammergau by og se Passionsspillet (morgenmad, frokost og middag inkl.)
3. dag: Afrejse fra Oberammergau (morgenmad inkl.)

Indkvartering og siddepladser

Vores rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. Pga. den enorme tilstrømning fra hele verden, kan standarden for overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau variere. Indkvarteringen sker på 3* hotel eller i 4* pensionater eller i private hjem i Oberammergau og nærmeste omegn.

Sidepladser

Siddepladserne i Spillehuset er i kategori 2.

Se kort over siddepladser her

Indkvartering

For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Detaljer om det præcise overnatningssted frigives først senere. Når vi får besked hører du nærmere.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første, der hører nyt fra Felix Rejser. I vores nyhedsbreve kan du læse om vores rejser og blive opdateret om nye destinationer.