Prag - Tjekkiet

Beskrivelse

Prag er en enestående og ældgammel by i Tjekkiet og hører til blandt verdens smukkeste byer. Prags hyggelige centrum byder på smalle brostensbelagte gader og flotte bygninger i mange forskellige arkitektoniske stilarter. Vi oplever byen og ser de vigtigste seværdigheder. Det imponerende slot, den berømte Karlsbro, det astronomiske ur og kongeslottet. Der venter os en oplevelsesrig ferie med historiens vingesus, kulturens mangfoldighed og naturens pragt, samt et forhåbentligt hyggeligt fællesskab.

Vi oplever bedst byen til fods, så find vandreskoene frem. Tag med på denne spændene rejse til Prag med et rejselederpar, som har boet i byen i flere år.

Slottet Karlstein - Foto: GettyImages/Iocha
Karlsbroen - Foto: GettyImages/sorincolac
Mindesmærket i Lidice - Foto: GettyImages/hopsalka

Oplevelser på rejsen

Lørdag d. 21. september: Udrejse lørdag mod overnatningshotel i Magdeburg.

Søndag d. 22. september: Efter morgenmaden fortsætter vi gennem Tyskland. Undervejs holder vi pause og spiser madpakker medbragt fra hotellet. Vi besøger byen Lidice, hvor vi ser mindesmærket for nazisternes forfærdelige udslettelse af byen. Indkvartering og middag på hotel i Prag, hvor vi bor fire nætter.

Mandag d. 23. september: Vi går over den næsten 700 år gamle Karlsbro med 30 helgenstatuer og en fantastisk udsigt over floden og byen. Vi fortsætter til rådhuset med det astronomiske ur, som hver time samler masser af turister. Videre til statuen af Jan Hus, den gamle byplads, Tycho Brahes gravplads i Tynkirken og det jødiske kvarter. Frokost på egen hånd. Resten af eftermiddagen er fri til at udforske Prag på egen hånd eller sammen med rejselederne. Middagen nyder vi sammen på et af de mange spisesteder i byen.

Tirsdag d. 24. september: Vi forlader Prag og kører til slottet Karlstein, hvor vi får en guidet rundvisning. Tid til at se området på egen hånd og til at finde et passende frokoststed. Vi fortsætter til glasværket i Nizbor, hvor vi får en guidet rundvisning. Middag på lokal restaurant.

Onsdag d. 25. september: I dag gælder det Prags store seværdigheder. Med en dansktalende guide kører vi gennem byen til Prags slot, hvor vi får en rundvisning. Vi fortsætter til fods til Petinhøjen, Spejllabyrinten og John Lennon-muren. Frokost på egen hånd inden vi igen mødes til en sejlende eftermiddag på Moldau med et anderledes blik på Prags seværdigheder. Resten af dagen på egen hånd. Rejselederne vil være behjælpelige med forslag. Middag på egen hånd.

Torsdag d. 26. september: Vi forlader Prag og tager til koncentrationslejren Theresienstadt. Besøget i Theresienstadt er en meget stærk oplevelse, hvor krigens grusomheder bliver meget nærværende. Herefter via sandstenssøjlerne i Pravcicka Brana videre til middag og indkvartering i Barleben.

Fredag d. 27. september: Hjemrejse fredag. Efter morgenmad kører vi hjemad efter en dejlig ferie fyldt med gode oplevelser og festligt samvær.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
21. - 27. september

Priser: 
Pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 6.975
Pr. person i enkeltværelse:            Kr. 8.325

Det får du for prisen:

 • 6 nætter på 3* hotel
 • 6 x morgenmad, 2 x madpakker (22/9, 26/9), 5 x middag
 • Engelsktalende guide oversættes til dansk
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Danske rejseledere
 • Headsets
 • Skat, moms og bidrag til rejsegarantifonden

Udrejse fra: Silkeborg, Herning, Vejle (DTC), Odense, Fredericia, Rødekro

Tilmelding: Inden d. 22. juli. Herefter forhør om pladser.
OBS: Forbehold for ændringer. Ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 271


Katalogside


 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115