Ærø

Beskrivelse

Perlen i Det Sydfynske Øhav og skipperbyen Marstal.

På Ærø, der er den sydligste ø i Det Fynske Øhav, hersker en helt speciel stemning. Øens specielle historie, den skønne natur, de gamle hyggelige landsbyer og ikke mindst den maritime kulturarv giver dig en helt unik oplevelse. Det er et populært rejsemål, der er kendt for sin mageløse natur og sin unikke charme. Landskabet bærer smukt præg af de meget afvekslende kyststrækninger, hvorfra man overalt får serveret de mest betagende udsigter ud mod Øhavet med dets øer og holme.

Ærøskøbing. - Foto: Kim Wyong
Voderup klint. - Foto: Bjørg Kiær
Skjoldnæs fyr. - Foto: Bjørg Kiær
Den bibelske have på Ærø. - Foto: www.viadolorosa.dk

Oplevelser på rejsen

Mandag d. 21.5: Afgang fra Ansager kl. 8.00. Herefter opsamling i Ølgod, Varde, Esbjerg og Korskroen. Vi spiser vores medbragte madpakker i Assens. Lille bytur i købstaden Fåborg. Med færge fra Svendborg til Ærøskøbing på Ærø. Middag og indkvartering på Ærø Hotel i Marstal.

Tirsdag d. 22.5: Vi begynder dagen med andagt i Bregninge kirke. Guidet busrundtur på øen. Frokost på hotellet. Eftermiddagstur til Voderup klint. Geologien ved Voderup klint er helt speciel. Store landskabsblokke er gledet ned, så de ligner store trappetrin. Voderup Klint er blevet tildelt Det Brune Johanneskors og er dermed med i den eksklusive gruppe af nationale seværdigheder. Videre til Skjoldnæs fyr. Det 22 meter høje tårn byder på en fantastisk udsigt hele horisonten rundt. Videre til herregården Søbygård, hvor der vises forskellige særudstillinger fra kunstens og kulturhistoriens verden.

Onsdag d. 22.5: Vi besøger Den bibelske have der er indrettet med tanke på Via Dolorosa - smertens vej - i Jerusalem, hvor man kan opleve den rute, som Jesus gik med sit kors på vej til Golgata. Undervejs i haven gøres ophold 15 steder, hvor man kan fordybe sig i bibeltekster, meditation og bøn. Videre til Flaske-Peters samling, som er en imponerende samling af flaske- og modelskibe. Udstillingen er i Ærøskøbings gamle fattiggård. Den rummer mere end 100 år gamle flaskeskibe og er den største af sin slags i verden. Man kan samme sted også opleve Ærø Sygehusmuseum. Frokosten spiser vi på Ærørøgeriet

Torsdag d. 23.5: Afgang fra Ærø kl. 10.35, ankomst til Svendborg kl. 11.50. Frokost efter ankomst til Svendborg. Efter en dejlig rejse, kører vi nu retur af opsamlingsruten. Forventet ankomst til Ansager kl. 17.00.

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato:
21. - 24. maj

Pris:
Kr. 4.475,-

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 500,-

Med i prisen:

 • 3 nætter på dobbeltværelse med bad/toilet
 • 3 x middage, 3 x aftenkaffe, 3 x morgenmad, 3 x frokost
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Færgeoverfart Svendborg - Ærøskøbing
 • Bidrag til rejsegarantifonden

OBS: Rejsen bliver gennemført. Forhør om pladser.

Her står du på bussen: Ansager, Ølgod, Varde, Esbjerg og Korskroen.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 456


Printvenlig program


 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies