Sydkorea - med alle sanser

Beskrivelse

Moderne højteknologi og ældgamle traditioner går hånd i hånd. Som dansker kommer du let på bølgelængde med Sydkoreas tusindårige kultur og mentalitet. Landet har på 60 år oplevet en af verdens største kristne vækkelser nogensinde fra ingen kristne før Koreakrigen til 10-15 millioner kristne i dag fra alle samfundslag. I det lune efterår viser Korea sig fra sin allersmukkeste side. Velgørende vejr, sprød bjergluft og træernes farveeksplosion får selv de storslåede, kulørte paladser og templer til at se små ud. Rundturen i Sydkorea går fra det mondæne Gangnam til et kig ind i det lukkede Nordkorea. Anna og Anders kender landet og kulturen indefra, og har gode lokale kontakter.

Lotte world tower
Trafik billede fra Gangnam
Gyeongbokgung paladset
Hwaseong Fortress

Oplevelser på rejsen

Onsdag d. 19. september: Udrejse. Fly fra Billund/Kastrup via Helsinki til Seoul. 

Torsdag d. 20. september: Efter indkvartering og hvil, besøg på  Gyeongbokgungpaladset. Udsigt fra tv-tårnet på Namsan-bjerget.

Fredag d. 21. september: Besøg på spændende krigsmuseum. Korea menes at være det land i verden, der er invaderet flest gange. Besøg på Sydkoreas ældste og største markedsplads, Namdaemun. Vi smager den lokale ret: Bibimbab.

Lørdag d. 22. september: Udflugt til Panmunjom, den FN-kontrollerede landsby på grænsen til Nordkorea. Her blev våbenstilstanden underskrevet efter borgerkrigen 1950-53. Landene er formelt stadig i krig, og grænsen er den stærkest befæstede i verden. Vi ser en tunnel gravet af nordkoreanerne og ser ind over grænsen verdens højeste flagstang og en propagandalandsby uden indbyggere. OBS: Udflugten til Panmunjom er ikke tilladt for koreanske statsborgere. Minimum alder: 12 år. 

Søndag d. 23. september: Sydkoreas økonomiske udvikling er et mirakel. Det samme er udviklingen fra buddhisme og konfucianisme til et land med ca. 15-20 millioner kristne og flere af verdens største kirker. Vi overværer en gudstjeneste. Går langs floden Cheonggyecheon og gennem gågaden Myeongdong. 

Mandag d. 24. september: Fra Seoul til ’Korean Folk Village’ i Yong-in. Stop ved Yanghwajin Missionærkirkegård, hvor vi bliver kendt med, hvordan kristentroen kom til Korea. Indkvartering i Yongin.

Tirsdag d. 25. september: Besøg i Everland, som er en blanding af Tivoli, Zoologisk have og Lalandia i en asiatisk indpakning.

Onsdag d. 26. september: Besøg på Hwaseong Fortress i Suwon, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Videre til de smukke Seorakbjerge. Indkvartering i Sokcho. 

Torsdag d. 27. september: Bjergtur i Seoraksan Nationalpark. Mulighed for svævebane eller en gåtur op ad bjerget. Vi smager kæmpekrabber på en fiskerestaurant.

Fredag d. 28. september: Vi ser en nordkoreansk ubåd i Gangneung, stranden mod Japan og et fiskemarked.

Lørdag d. 29. september: Stop i Chuncheon med sejltur til øen Nami. Indkvartering i Seoul. 

Søndag d. 30. september: Gudstjeneste i Onnuri. Kanaltur.

Mandag d. 1 oktober: Besøg ved Lotte World Tower, 555 m høj bygning med 123 etager. Bytur i Gangnam. Herefter taekwondoopvisning.

Tirsdag d. 2. oktober: Hjemrejse via Helsinki til Kastrup/Billund. Vi ser tilbage på en storslået og uforglemmelig rejse.

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato:
19. september - 2. oktober

Priser:
Kr. 23.475

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 3.900

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • Fly Billund/Kastrup-Seoul t/r
 • Måltider på fly t/r
 • 12 nætter på 3* og 4* hoteller
 • 12 x morgenmad, 12 x middag
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • Turistbus
 • Drikkepenge til hoteller og chauffør
 • Skat og bidrag til rejsegarantifonden

Du flyver fra: Kastrup

OBS:

 • Tilmelding inden d. 19. juni. Herefter forhør om pladser.
 • Rejsen kræver almindelig god fysik.
 • Forbehold for ændringer.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 231

Prisen er kalkuleret ved kurs 6,0438 for 1 US$ + kurs 0,5640 for 1 KRW pr. 26/2 2018. Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, der skyldes kursændringer og nye afgifter.


Printvenlig udgave


Katalogside

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies