Etiopien - en spændende kulturrejse

Beskrivelse

Tag med på denne fantastiske rejse, og kom beriget hjem efter dejlige oplevelser i den storslåede natur, kultur og blandt det imødekommende folk. Vi møder de etiopiske evangelister og missionsselskabet Promissios missionærer og lytter til deres unikke arbejde. Vi tager på vandreture, besøger markedspladser, sejler mellem flodheste og slapper af ved swimmingpools med vand fra varme kilder. På hele rejsen kører vi i egen bus med fast chauffør. Rejsen begynder og slutter i Etiopiens hovedstad Addis Ababa i 2.300 meters højde, der har et behageligt klima som den bedste danske sommer. Denne rejse tilrettelægges, så den også er egnet for børn fra 7 års alderen. Der vil være et særligt tilbud til dem, når der er oplæg, der primært er rettet mod de voksne. De fleste aftner bliver der mulighed for afslappet samvær og alle dage slutter med en andagt. Rejseleder er netværkskoordinator og tidligere missionær i Etiopien, Lotte Carlsen, som har mange års erfaring som rejseleder i landet. Medrejseleder er tidligere volontør Christoffer Sander Andersen. Rejsen er arrangeret i samarbejde med Promissio.

Vi deltager i gudstjeneste - Foto: Promissio
Området ved Hawassa
Transport af halm
Injera be wot, etiopisk nationalret - Foto: Promissio

Oplevelser på rejsen

Fredag d. 12 oktober: Morgenfly fra Billund. Efter mellemlanding ankomst til Addis Ababa om aftenen. Indkvartering på SolMile Guest House og let servering og informationer om programmet.

Lørdag d. 13 oktober: Vi besøger Promissios missionærer og hører om deres arbejde. Om eftermiddagen besøger vi Sabahar, som producerer silke-og bomuldstekstiler. Her hører vi om fairtrade og har mulighed for at købe deres fine produkter.

Søndag d. 14. oktober: Vi deltager i gudstjeneste i den internationale lutherske menighed eller en lokal etiopisk menighed. Efter frokost tager vi på Hotel Sheraton, hvor vi bader og nyder det gode vejr.

Mandag d. 15. oktober: Vi besøger Gizaw, der er evangelist i en husmenighed i udkanten af byen. Om eftermiddagen møder vi Berit Østby, der er missionær for Promissio. Hun fortæller os om ligheder og forskelle mellem dansk og etiopisk kultur.

Tirsdag d. 16. oktober: Vi kører ca. 4 timer til Hawassa til indkvartering på Haile Resort Hotel. På turen hertil oplever vi det lokale liv med bønder, dyr og et varieret landskab.

Onsdag d. 17. oktober: Vi nyder en gåtur til Taborbjerget og den smukke udsigt over byen og søen. Efter frokost kommer pastor Dawit og fortæller om kirkens liv og vækst i Hawassa. Sidst på eftermiddagen tager vi på en sejltur og ser på flodheste.

Torsdag d. 18. oktober: Vi får en guidet tur på det livlige marked i Hawassa, hvor en af verdens bedste kaffesorter sælges. Eftermiddagen er til fri disposition. Om aftenen får vi besøg af Dr. Kebede, der fortæller om mission blandt muslimer.

Fredag d. 19. oktober: Vi kører tilbage til Addis Ababa og besøger på vejen dertil en ung menighed og hører om deres udfordringer og velsignelser i det ellers muslimsk dominerede område.

Søndag d. 20. oktober: Besøg på Deborah Center for de voksne, mens børnene bader på Hotel Hilton. Eftermiddagen bruger vi på souvenir-indkøb. Vi slutter af med middag på Makush Art Gallery Restaurant, hvor der er mulighed for evt. at købe et maleri af høj kvalitet. Hjemrejse sidst på aftenen.

Mandag d. 21. oktober: Utallige oplevelser rigere lander vi i Billund midt på formiddagen.

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato:
12. - 21. oktober

Pris:
Kr. 14.475

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 800

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • Fly Billund-Addis Ababa t/r
 • Måltider på fly t/r
 • Transfer lufthavn hotel t/r
 • 5 nætter på SolMile Guest House i Addis Ababa
 • 3 nætter på 4* Haile Hotel Resort i Hawassa
 • 8 x morgenmad, 8 x frokost, 8 x middag
 • Bustransport rundt på rejsen
 • Drikkepenge til hotel og chauffører
 • Visum, skat og bidrag til rejsegarantifonden
 • Udflugter og entréer ifølge program

Her flyver du fra:
Billund og evt. Kastrup

OBS:
Tilmelding inden d. 2. august. Herefter forhør om pladser.
Rejsen kræver visum - bestilles  hjemmefra gennem Promissio
Forbehold for ændringer.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 244


Katalogside

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies