Krydstogt - Lofoten

Beskrivelse

At være med skoleskibet på elevtogt er en helt speciel oplevelse. Der er kun plads til en lille gruppe passagerer. Passagererne får en unik mulighed for tæt på å se, hvordan vi driver et skoleskib! Her skal du være hurtig for at sikre dig en plads. På elevtogterne er det mindre program og mere tid til å være sammen, opleve sejladsen og nyde opholdet i land. Det er ny i 2019 at alle udflugter på elevtogterne er inkluderet i prisen og er en del af programmet.

Havne som Trondheim, Svolvær, Narvik og Ålesund.

Rejseledere: Lennart Larsson. Der blivier udflugter til Svolvær, Narvik og Trondheim. Lofotenturen tager vi med vores elever hvert eneste år, det er en fantastisk mulighed til at se Nord-Norge om vinteren.

Spørgsmål til krydstogt med Gann

Hvad er inkluderet i prisen?
Krydstogt i følge program med fuld pension inkl. isvand, kaffe og te til måltiderne. Lugar/kahyt ifølge bekræftelse. Rejseledere fra et alsidigt team.

Ikke inkluderet: Udflugter på land og personlige forsikringer. Tilslutningsrejse til på- og afstigningshavn.

Alkohol om bord?
Skoleskibet Gann har en alkoholpolitik, der siger, at man ikke må medbringe alkohol om bord.

Telefoni?
Så længe vi er i nærheden af land, vil din mobiltelefon fungere, hvis du har internationalt abonnement. Husk blot at priserne kan være højere i udlandet end hjemme. Skibet har altid kontakt med land via satelit og radio.

Internet?
Så længe skibet er i Skandinavisk farvand, er der gratis wifi om bord på skibet. Ellers er der en PC med satelit, som du kan tjekke e-mail på. Internettet kan have varierende hastighed.

Søsyge?
Nogen er bange for, at der kan blive meget søgang, og at man kan blive søsyg. På vores ture holder vi os mest muligt indenskærs. De gange, vi skal krydse åbne havstrækninger, kan der være bevægelse i skibet. Så kan en rejsesygetablet hjælpe dig. Skibet er stort og stabilt på havet, mandskabet er dygtigt, og husk at frisk luft hjælper mod det meste!

Er det trygt at rejse med Skoleskibet Gann?
Absolut. I løbet af alle disse år har vi aldrig haft større uheld. Alle, som rejser med Gann, får sikkerhedsinformation og øvelse om bord. Skibet er godt udstyret og har alle godkendelser fra Søfartsdirektoratet for international passagerfart.

Hvad hvis jeg bliver syg på turen?
Skoleskibet Gann sejler aldrig længere fra havne, end at det er muligt hurtigt at få kyndig lægehjælp. Vi har også en godt udstyret sygestue om bord.

Hvordan er lugarene/kahytterne?
Vi har otte lugarkategorier på MS Gann (se oversigtskort). Lugarene er fordelt på fem dæk og har forskellig størrelse, udsigt og lysforhold. Alle lugarer har eget bad med brusebad og toilet. Nogle har en eller tre køjer, men de fleste har to. Nogle har to køjer på dørken, mens andre har over- og underkøje. Priserne afspejler lugarkategorierne.

Skal jeg være kristen for at deltage på turen?
Nej. Gannturene passer for alle, som ønsker en alternativ ferie i et behageligt og alkoholfrit miljø.
Der er tilbud om mange oplevelser og aktiviteter undervejs. Hver morgen har vi ”ord for dagen”, og der arrangeres samlinger med kristne sange og andakter. Det er selvfølgeligt op til den enkelte, om man vil deltage.

Hvordan kommer jeg til Skoleskibet Gann?
Vi har vores base på Tømmerodden på Buøy udenfor Stavanger. Her har vi gode parkeringspladser. 

For på- og afstigning i andre havne - se sejlplanerne.

Udflugter
Vi arrangerer udflugter de aller fleste steder, vi kommer til. Udflugtene forhåndsbestilles og betales i tillæg til lugarprisen. Se www.gann.no for detaljer og priser. Alle, som bestiller et krydstogt, får tilsendt fyldig information om udflugterne.

Hvordan bestiller jeg plads?
På internet: www.gann.no, E-mail: gannturene@gann.no. Telefon:+47 51 85 48 70 Klik på linket i faktaboksen


Rejsefakta

Dato: 
4. - 13. februar

Priser kan du se på Ganns hjemmeside.

OBS: Bestilles direkte ved Gann, klik på: http://www.gann.nddesign.no/no/cruises.php


  • Felix Rejser 
  • Korskærvej 25 
  • 7000 Fredericia 
  • tlf.: 7592 2022 
  • CVR nr. 65219115