Krydstogt med skoleskibet Gann

Skoleskibet Gann er en offentlig godkendt videregående friskole med udvidet kristen formålsparagraf. Skoleskibet ejes af USKF (Unge Sjømenns Kristelige Forening). Skolens formål er at danne og uddanne unge mennesker til det maritime erhverv. I løbet af skoleåret bor eleverne om bord på skibet, spiser alle måltider i elevmessen og er med på sejladser i ind- og udland.

Skoleskibet Gann har arrangeret sommerkrydstogter i kristen regi siden 1953. Turene er meget populære. Ud over det klassiske Nordkap-krydstogt, som vi stort set sejler hvert andet år, drager vi til spændende destinationer på begge sider af Nordsøen og i Østersøen. En tur med Skoleskibet Gann giver fælles oplevelser og en fællesskabsfølelse, som varer længe efter, at turen er forbi. Krydstogt-virksomheden om sommeren er helt nødvendig, for at skolens mandskap og lærere kan opretholde sine certifikater og holde sig faglig og operativt opdateret. Krydstogterne er også vigtige for skolens økonomi.

Gannturene er for mange blevet ensbetydende med en ferieoplevelse udover det sædvanlige, en ferie med mening og indhold. Som passager på Skoleskibet Gann får du en fantastisk flot oplevelse, og samtidig tager du del i et meget vigtigt arbejde.

Felix Rejser kan igen tilbyde krydstogter med det norske skoleskib Gann. I 2018 kan danskere tilmelde sig de spændende krydstogter i Ganns rejseprogram med norske rejselederteams. Se mulighederne nedenfor. 

I 2019 tilbyder vi det populære klassiske Nordkap-krydstogt med Cecilie og Peter Nord Hansen i lederteamet om bord. Program følger senere.

Du er hjertelig velkommen om bord.

Dato Rejsemål
  • Felix Rejser 
  • Korskærvej 25 
  • 7000 Fredericia 
  • tlf.: 7592 2022 
  • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies