Holland - blomster, oste og træsko

Beskrivelse

Holland er lig med blomstermarker i alle regnbuens farver og smagfulde oste. Besøg Amsterdam, og se byen fra vandsiden på en fascinerende kanalrundfart. Bliv imponeret over den verdensberømte Keukenhof Blomsterpark med omkring syv mio. blomsterløg og 800 varianter af tulipaner. Som noget nyt er der i år besøg i den gamle by Utrecht. Rejseleder Peter Lanting er født og opvokset i Holland. Rejselederparret kender steder, som ikke står i turbøgerne.

Sejltur i Amsterdam
Ostemarked i Gouda
Vi bor på hotel Mitland

Oplevelser på rejsen

Hotel
Vi bor på 4* hotel Mitland, som ligger lige ved en sø i udkanten af Utrecht. Det er gratis at bruge hotellets swimmingpool, sauna, damprum, og fitnesscenter. Der er mulighed for at bestille et værelse med udsigt til søen.

Oplevelser på rejsen
Mandag d. 30. april: Tidlig udrejse med opsamling gennem Jylland. Indkvartering og middag på hotel ved Utrecht.

Tirsdag d. 1. maj: Besøg og rundvisning på en gård, hvor de producerer Gouda oste og laver de karakteristiske hollandske træsko. Der er mulighed for indkøb i deres butik. Herfra til verdens største blomsterpark Keukenhof, hvor der er rig mulighed for at beundre de smukke blomster.

Onsdag d. 2. maj: Heldagsudflugt eller tid på egen hånd.
Heldagsudflugt til Delta Park-projektet ved Nordsøen med den største af stormflodsbarriererne. Frokost, eftermiddagskaffe og guidet tur i det store udstillingsområde er inkluderet i prisen for udflugten (bestilles senest 2. marts. Ikke inkl. i rejsens pris, ca. kr. 290). Vi skal køre en del denne dag.
Ønsker du ikke at tage med på udflugt, er der mulighed for at opleve Utrecht på egen hånd – eller blot nyde hotellets faciliteter.

Torsdag d. 3. maj: Vi oplever det traditionsrige ostemarked i byen Gouda, som bliver holdt foran byens rådhus. Herefter tager vi til Utrecht, hvor vi besøger Museum Catharijneconvent, der har til huse i et smukt middelalderligt kloster. Gennem århundreder gammel kunst og samtidskunst, får vi kendskab til den fascinerende historie om kristendommens fortid og nutid i Holland. Efter besøget på museet tager Peter os med på en kort byrundtur, inden vi tager tilbage til hotellet.

Fredag d. 4. maj: Vi besøger den kristne hollænder Corrie ten Booms hus og hører om den spændende historie. Corrie og hendes familie hjalp 800 jøder med at undslippe Gestapo. Vi besøger hovedstaden Amsterdam og tager på en hyggelig sejltur på byens kanaler. Efter sejlturen på kanalerne er der tre muligheder: Rigsmuseet, Van Gogh-museet eller tid på egen hånd. Rigsmuseet indeholder bl.a. malerier af kendte kunstnere, gamle dukkehuse og fin porcelæn. Van Gogh-museet udstiller over 200 malerier, 500 tegninger og 750 skriftlige dokumenter af den kendte maler. (bestilles senest 1. marts. Ikke inkl. pris ca. kr. 145).
Du kan også vælge at bruge tid på egen hånd. 

Lørdag d. 5. maj: Fyldt af gode oplevelser fra rejsen, kører vi igen mod Danmark.

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
30. april - 5. maj

Priser:
Standard dobbeltværelse: Kr. 6.475
Superior dob. værelse med sø-udsigt: Kr. 6.825
Standard enkeltværelse: Kr. 7.750
Superior enk. værelse med sø-udsigt: Kr. 8.100

Det får du for prisen:

  • Danske rejseledere
  • 4* bus med aircondition og toilet
  • 5 nætter på 4* hotel
  • 5 x morgenmad, 5 x middag
  • Udflugter og entreer ifølge program

Her står du på bussen: Ansager, Herning, Silkeborg, Skanderborg, Vejle (DTC), Fredericia, Rødekro

Tilmelding: Rejsen bliver gennemført. Forhør om pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 215


Printvenlig program


Katalogside

  • Felix Rejser 
  • Korskærvej 25 
  • 7000 Fredericia 
  • tlf.: 7592 2022 
  • CVR nr. 65219115