Normandiet - oplevelser på alle fronter

Beskrivelse

Oplev det bedste af Normandiet på denne rejse! Der venter dig store historiske oplevelser, smuk natur og spændende udflugter. Vi ser Rouen, D-dags kysten, det imponerende Bayeuxtapet og tidevandsøen Mont Saint-Michel. Vi gør ophold i havnebyen Saint-Malo med historiske bastioner, smukke gamle kvarterer og et livligt centrum. Vi håber på at se tidevandets skiften. Glæd dig til ni dage fyldt med oplevelser.

Rejselederen har lavet en fin video, som kan ses her

Rouen
Mulighed for at komme ind og se Monets have
Kirkegård med de kendte hvide kors - Foto: Jørn Lauridsen
Tidevandsøen Mont Saint-Michel
Sightseeing tur med det lille tog i Saint-Malo - Foto:Jørn Lauridsen
Rester fra krigens tid

Rejseplan

Mandag d. 16. juli: Udrejse. Indkvartering og middag på overnatningshotel ved Dortmund.

Tirsdag d. 17. juli: Rejsen fortsætter mod Frankrig. Middag og indkvartering på hotellet i Rouen.

Onsdag d. 18. juli: Oplev byen på egen hånd, eller besøg den berømte maler Monets smukke have og hus i Giverny (ikke inkl. Pris ca. kr. 75. Bestilles senest d. 4/6). Rouen er den gamle danske vikingeby, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Vi besøger den nye, moderne Jeanne d’Arckirke fra 1979 og byens imponerende katedral.

Torsdag d. 19. juli: Vi kører mod Saint-Malo. Undervejs ser vi det berømte vægtæppe i Bayeux. Vi ankommer til Saint-Malo sidst på eftermiddagen.

Fredag d. 20. juli: Fælles sightseeing i byens rundturstog ’Det lille Tog’. Tid på egen hånd eller se det store akvarium i byen. Der er 50 akvarier, 10.000 havdyr og mere end 600 arter (ikke inkl. Pris ca. kr. 130. Bestilles senest d. 4/6).

Lørdag d. 21. juli: Vi forlader Saint-Malo og sætter kurs mod D-dags-kysten. På vej dertil besøger vi tidevandsøen Mont Saint-Michel med bl.a. øens kloster fra år 708. Vi fortsætter til Caen, hvor vi besøger Normandy Museum, som giver os en god orientering om områdets betydning under 2. verdenskrig. Ankomst til Ouistreham ved kysten. Middag på restaurant.

Søndag d. 22. juli: Heldagstur med invasionen d. 6. juni 1944 som dagens tema. Vi kører først til Utah Beach og besøger mindes-mærket for danske søfolk, som deltog i invasionen. Herfra til Sainte Mère Église hvor vi hører om luftlandetroppernes indsats. Efter frokost kører vi til klippefremspringet Pointe du Hoc. Vi strækker benene lidt og ser, hvor de amerikanske elitetropper erobrede tyske kanonstillinger. Vi fortsætter til et mindre museum, som fortæller om Operation Overlord. Turen slutter på den kendte amerikanske kirkegård på Omaha Beach med de mange hvide kors. Retur til hotellet og middag på restaurant.

Mandag d. 23. juli: Vi tager afsked med Normandiet, og kører til overnatningshotellet ved Dortmund. Vi fortsætter hjemrejsen og ser tilbage på en rejse med mange spændende oplevelser. Hoteller Franske hotelværelser er ikke store, men de er alle med toilet, bad og det nødvendige udstyr.  

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
16. - 24. juli 2018

Pris: 
Kr. 9.475

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 1.900

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • 6 nætter på 3* hoteller
 • 2 nætter på 4* hotel
 • 8 x morgenmad, 8 x middag
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • Skat, moms og bidrag til rejsegarantifonden

Her står du på bussen: Herning, Vejle, Fredericia

OBS: 

 • Rejsen bliver gennemført. Forhør om pladser.
 • Ikke egnet for gangbesværede 

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 176


Katalogside

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies