Kroatien - et fantastisk ferieparadis

Beskrivelse

Vi møder et land i fuld flor, spækket med fremragende naturoplevelser og  imponerende historiske seværdigheder. Nyd synet af det krystalblå hav, smukke bjerglandskaber og venetianske byer. Vi oplever halvøen Istrien på en dejlig rundtur, tager på dagstur til enestående Venedig og ser de specielle drypstenshuler i Slovenien. Der er god tid til at nyde nærområdet, hotellets faciliteter eller stranden. I Kroatien bor vi på Hotel Laguna Gran Vista med udsigt over Zelena Laguna.

Rovinj
Dagsudflugt til Venedig
God tid på egen hånd til at nyde ferien
Opatija

Oplevelser på rejsen

Lørdag d. 1. september: Udrejse. Middag og overnatning ved Nürnberg.

Søndag d. 2. september: Efter tidlig morgenmad fortsætter vi igennem Tyskland ind i Østrig, og videre via Slovenien til Kroatien. Sen middag og overnatning på hotel lidt udenfor Porec centrum.

Mandag d. 3. september: Dagen er fri til egne oplevelser. Vi mødes til middag og fortæller om vores dag. 

Tirsdag d. 4. september: Halvøen Istrien har i årtier været en af de mest succesrige feriedestinationer i Kroatien. Heldagstur Istrien rundt. Vi begynder i den charmerende kystby Rovinj, hvor vi ser den gamle barokkirke og nyder udsigten fra toppen af kirketårnet. Vi besøger en vingård i området, hvor vi smager på vinen og får frokost. Videre til Pula, hvor vi ser det fascinerende amfiteater fra midten af det 1. århundrede.

Onsdag d. 5. septebmer: Udflugt til den berømte turistby Opatija. Der er pompøse bygninger og en 12 km. lang strandpromenade, hvor smukke bygninger fra 1800-tallet ligger side om side. Rejselederne planlægger forskellige muligheder denne dag afhængig af interesse (entreer ikke inkl. i prisen).

Torsdag d. 6. september: Heldagsudflugt til den historiske italienske by Venedig. Det tager ca. tre timer at sejle over Adriaterhavet til den specielle by, bygget på pæle i havet. Tidlig afgang med færgen fra Porec. Guidet rundtur til fods, inden tid på egen hånd. Mulighed for at købe aftensmad og spise på færgen (ikke inkl.).

Fredag d. 7. september: Vi besøger Nationalparken Brijuni på ø-gruppen Brijuni, som i mange år var sommerresidens for den tidligere jugoslaviske præsident Josip Tito. Vi får en guidet rundtur med et lille tog, hvor vi blandt andet ser den lille zoo og de romerske ruiner.

Lørdag d. 8. september: Fridag. Fælles middag på hotellet.

Søndag d. 9. september: Vi forlader Porec og kører mod den berømte drypstenshule ’Postojnagrotten’ i Slovenien. Herefter til middag og overnatning i Østrig.

Mandag d. 10. september: Vi kører gennem Østrig og Tyskland til middag og indkvartering på hotel i Midttyskland. Vi fortsætter hjemrejsen og ankommer til Danmark efter en dejlig ferie med uforglemmelige oplevelser. 

Hotel
Vi bor på 3* Hotel Laguna Gran Vista, 5 km. syd for Porec. Hotellet ligger tæt på stranden, og der går daglig transport ind til Porec. Hotellet har pool, diverse ekstra aktiviteter og gratis wifi.

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
1. - 11. september

Pris:
Kr. 10.975

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 900

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 10 nætter på 3* hoteller
 • 10 x morgenmad, 1 x frokost (4/9), 1 x madpakke (7/9), 9 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Skat, moms og bidrag til rejsegarantifonden 

OBS:

 • Tilmelding inden d. 29. juni. Herefter forhør om pladser. 
 • Ikke egnet for gangbesværede.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår HER.

Rejsenr.: 152


Katalogside

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies