Hamborg - den grønne by ved vandet

Beskrivelse

Tag med på en dejlig rejse til Hamborg, ”den grønne by ved vandet”, hvor vi nyder byens sprudlende liv samt skønne grønne områder. Rejsen krydres med besøg på Airbus-fabrikken og en tur i højden i et af verdens bedste musikhuse Elbphilarmonie. Rejsen slutter med en tur gennem det idylliske Altes land”, hvor vi ser de store æbleplantager og forhåbentlig ”Sort Sol”.

Hamborg fra luften
Philharmonie Hamborg
Parken 'Planten un Blomen

Oplevelser på rejsen

Mandag d. 8. oktober: Vi krydser grænsen og fortsætter ad motorvej 7 mod millionbyen Hamborg. Her venter os en dansktalende guide til en sightseeingtur, som giver os et indtryk af en sprudlende storby. Den har rejst sig af bombetogternes ruinhobe, forynget med arkitektoniske seværdigheder. Vi må erkende, at floderne Elben og Alster, de mange kanaler, parker og træer berettiger tilnavnet ”den grønne by ved vandet”. Indkvartering og middag på hotellet.

Tirsdag d. 9. oktober: Rundvisning i metropolen Airbus-fabrikken, et samarbejde mellem Europas flyfabrikker. En engelsktalende guide viser og fortæller om denne højteknologiske arbejdsplads, hvor 12.000 særdeles samvittighedsfulde medarbejdere konstruerer og bygger Airbus-fly. Måske vi er heldige og ser det største, en Airbus A380. Madpakker nydes ved kajen i Hamborgs havn. Senere, når vi besøger Elbphilharmonien, må vi nøjes med en udsigt i 37 m højde fra byens vartegn. Elb philharmonien er et af verdens bedste musikhuse, bygget på et pakhus, et arkitektonisk klenodie. 

Onsdag d. 10. oktober: I dag har vi god tid til morgenkaffen. Dagen byder bl.a på mulighed for at se nærmere på nogle af byens parker. Besøg i Den Danske Sømandskirke. Frokost inden vi tager på gåtur i den gamle St. Pauli elb-tunnel fra 1912. Det vil være muligt at tilvælge et besøg i Minitur Wunderland Hamborg (bestilles senest 15. aug. ikke inkl. i prisen ca. kr. 125), verdens største modelbane, med 930 computerstyrende tog. Alternativt er dagen også velegnet til oplevelser på egen hånd. Aftenen byder på en gåtur til Parken ”Planten un Blomen”.

Torsdag d. 11. oktober: Vi forlader den hektiske storby og oplever fred og ro i det idylliske ”Altes land” på Elbens vestbred, Nordeuropas største sammenhængende frugtplantage, anlagt af hollændere i et tørlagt sumpområde for 900 år siden. Øjnene nyder synet af vindmøller, små broer, og de maleriske rækker af landsbyer med statelige bondegårde, nogle endnu med prunkporte, som vidner om de hollandske forfædre. Vi slutter dagen med middag og forhåbentlig sort sol (uden guide) i nærheden af den dansk-tyske grænse.

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
8. - 11. oktober

Pris:
Kr. 4.750

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 750

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 3 nætter på 3* hotel
 • 3 x morgenmad, 1 x frokost (10/10), 2 x madpakker, 4 x middag.
 • Dansktalende guide i Hamborg
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Skat, moms og bidrag til garantifonden

Her står du på bussen: Ansager, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Fredericia, Rødekro

OBS:
Rejsen bliver gennemført. Forhør om pladser.
Forbehold for ændringer.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 116

 


Katalogside

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies