Oberammergau tur/retur

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

På denne korte rejse med overnatning i Midttyskland på både ud- og hjemrejsen har vi frokoststop i Ulm og i Rothenburg ob der Tauber. Vi bor to nætter i den stemningsfulde alpeby, Oberammergau, hvor rejsens højdepunkt bliver Passionsspillet torsdag eftermiddag og aften.

Scene fra Passionsspillet i 2010. Foto: Passion Play Oberammergau 2020
Oplev livet i Oberammergau
Rothenburg Ob der Tauber

Oplevelser på rejsen

Tirsdag d. 14. juli Efter opsamling tirsdag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vort overnatningshotel i Midttyskland.

Onsdag d. 15. juli: Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Vi har frokoststop på egen hånd i Ulm. Her kan vi se Tysklands største evangeliske kirke med verdens højeste kirketårn. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller på restaurant.

Torsdag d. 16. juli: Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning hos værterne i Oberammergau-området.

Fredag d. 17. juli: Vi forlader Oberammergau og tager tid til at se Ettal Kloster, inden vi kører nordpå til frokostpause i Middelalderbyen Rothenburg ob der Tauber. Her bliver der også tid til at gå en tur på den gamle bymur, inden vi fortsætter til vort hotel i Midttyskland med afskedsmiddag og sidste overnatning.

Lørdag d. 18. juli: Efter tidlig morgenmad fredag fortsætter turen mod den tysk/danske grænse. Mange minder rigere tager vi afsked ad opsamlingsruten.

Find printvenlig program nederst i højre side.

------------

Indkvartering: Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser: På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. Der er mulighed for venteliste til enkeltværelse i Oberammergau. Men ellers er det med overnatning i dobbeltværelse i Oberammergau og i enkeltværelse de øvrige nætter.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
14. - 18. juli

Pr. person i delt dobbeltværelse: 
Kr. 6.975
Pr. pers.i enk.vær.+delt dob.vær. i Oberammergau: 
Kr. 7.225
Pr. person i enkeltværelse (forhør):
Kr. 7.850
Læs mere om indkvartering her

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 2 nætter i dobbeltværelse på 3* hotel og 2 nætter i 3*hotel/gæstehus i eller nær Oberammergau
 • 4 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 4 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Headsets på udflugter
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Udrejse fra: Strandby, Aalborg, Hobro, Vejle (DTC), Fredericia, Rødekro
Sjælland (oplyses nærmere), Fyn (oplyses nærmere)

Depositum: Kr. 5.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen. 

Restbeløbet opkræves til betaling senest 6 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Følgende regler gælder ved afbestilling af rejsen:
Senest 14/10 – 2019:  Depositum
15/10-2019 – 14/4 2020: Kr. 5.700
Fra 15/4 - indtil afrejse: 100% af rejsens pris

OBS: Husk gyldigt pas. Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Efter 21/2 2020 ring og forhør om ledige pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 533

*Forbehold for programændringer


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115