Oberammergau og ferie i Alsace

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi til Alsace i Nordøstfrankrig – et dejligt ferieområde med de bløde Vogeserbjerge og minder fra 1. verdenskrig, hyggelige byer langs vinruten gennem de østvendte vinmarker. Oplev bl.a. gammelt og nyt i EU-byen Strasbourg, Peugeot bilfabrik og museum i Mullhouse samt Isenheim alteret i Colmar.

Find printvenlig program nederst i højre side.

Scene fra Passionsspillet 2010. Foto: Passion Play Oberammergau2020
Vinlandet Alsace
Strasbourg

Oplevelser på rejsen

Tirsdag d. 22. september: Efter opsamling tirsdag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vort overnatningshotel i Midttyskland.

Onsdag d. 23. september: Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Frokoststop i middelalderbyen Rothenburg ob der Tauber. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller restaurant.

Torsdag d. 24. september: Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning hos værterne i Oberammergau-området.

Fredag d. 25. september: Afrejse fra Oberammergau tidligt om morgenen. Vi passerer Ettal kloster og kører vest på til blomsterøen Mainau i Bodensøen. Efter besøg i blomsterparken fortsætter turen til indkvartering og middag på vores hotel i Colmar i Alsace.

Lørdag d. 26. september: Dagens udflugt går til Strasbourg. I den europæiske bydel finder vi bl.a. Europa-parlamentet og Orangeriet. Vi får en guidet gåtur i den gamle bydel med smalle middelaldergader og den store domkirke med dens tusindårige historie. Efter tid til at købe frokost kører vi videre mod syd gennem det frodige vinområde tilbage til middag på hotellet.

Søndag d. 27. september: I dag kører vi op i Vogeserbjergene og følger ”Route des Cretes” (vejen på bjergkammen). Vi besøger det fransk/tyske mindesmærke Hartmannswillerkopf, som ligger på frontlinjen fra 1. verdenskrig. Turen fortsætter mellem bjerge, skove, søer og smukke udsigter ud over Rhindalen.

Mandag d. 28. september: Om formiddagen besøger vi Peugeot bilfabrik og museum i Mullhouse. Vi følger produktionen af nye biler i fabrikken og genser de gamle modeller i museet. Om eftermiddagen får vi en guidet gåtur i Colmars gamle centrum og ser undervejs det berømte Isenheim alter med billeder fra Jesu lidelseshistorie. Resten af dagen er fri på egen hånd.

Tirsdag d. 29. september: Nu går turen atter mod nord forbi flere store vesttyske byer til middag og overnatning i Midttyskland.

Onsdag d. 30. september: Efter morgenmad onsdag fortsætter vi hjem til Danmark. Efter en indholdsrig ferie tager vi afsked med hinanden ad udtursruten.

------------

Indkvartering: Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser: På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
22. - 30. september

Priser: 
Pr. person i delt dobbeltværelse:                               Kr. 12.575
Pr. person i enkeltværelse/dbl.vær. i Oberammergau: Kr. 13.725
Pr. person i enkeltværelse alle nætter:                       Kr. 14.975

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 6 nætter i dobbeltværelse på 3* hotel og 2 nætter i 3* hotel / gæstehus i eller nær Oberammergau (Se side 2 under ”Indkvartering” og ”Enkeltværelser”)
 • 8 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 8 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Depositum: Kr. 3.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen.

2. rate: Kr. 2.000 opkræves til betaling senest 1/10-2019.

Restbeløbet opkræves til betaling senest 3 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Følgende regler gælder ved af bestilling af rejsen:
Senest 14/10 – 2019:  Depositum
15/10-2019 – 23/6: Kr. 5.500
24/6 indtil afrejse:   100% af rejsens pris

OBS: Husk gyldigt pas. Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Udsolgt - mulighed for venteliste.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 528

*Forbehold for programændringer

 


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115