Oberammergau og ferie i Alsace

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser besøger vi blomsterøen Mainau, inden vi fortsætter til Alsace i Nordøstfrankrig – et dejligt ferieområde med vinmarker i læ af de bløde Vogeserbjerge. Oplev Colmar med Isenheim-alteret, hyggelige byer langs vinruten gennem de østvendte vinmarker samt gammelt og nyt i EU-byen Strasbourg.

Find printvenlig program nederst i højre side.

Passionsspils teateret i 2010. Foto: Passion Play Oberammergau2020
Blomsterøen Mainau
Kanal og bindingsværkshuse i Colmar - lille Venedig

Oplevelser på rejsen

Søndag d. 13. september: Efter opsamling søndag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vort overnatningshotel i Midttyskland.

Mandag d. 14. september: Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller på restaurant.

Tirsdag d. 15. september: Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning i Oberammergau-området.

Onsdag d. 16. september: Afrejse fra Oberammergau tidligt om morgenen. Vi passerer Ettal kloster og kører mod vest til blomsterøen Mainau i Bodensøen. Efter besøg i blomsterparken fortsætter turen til indkvartering og middag på vores hotel i Colmar i Alsace.

Torsdag d. 17. september: Om formiddagen går vi en tur i Colmars gamle centrum og ser undervejs det berømte Isenheim-alter med billeder fra Jesu lidelseshistorie. Om eftermiddagen kører vi en tur ad vinruten gennem skønne, små byer i det frodige vinområde, hvor høsten måske er i gang.

Fredag d. 18. september: Vi forlader Colmar og kører til Strasbourg. I den europæiske bydel finder vi bl.a. Europa-parlamentet og Orangeriet. Vi går en tur i den gamle bydel med smalle middelaldergader og den store domkirke med dens tusindårige historie. Herefter går turen atter mod nord forbi flere store vesttyske byer til middag og overnatning i Midttyskland.

Lørdag d. 19. september: Efter morgenmad fortsætter vi hjem til Danmark. Efter en indholdsrig ferie tager vi afsked med hinanden ad udtursruten.

------------

Indkvartering: Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser: På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
13. - 19. september

Pr. person i delt dobbeltværelse: 
Kr. 9.975
Pr. pers.i enk.vær.+delt dob.vær. i Oberammergau: 
Kr. 10.975
Pr. person i enkeltværelse:
Kr. 11.675
Læs mere om indkvartering her

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 4 nætter i dobbeltværelse på 3* hotel og 2 nætter i 3*hotel/ gæstehus i eller nær Oberammergau
 • 6 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 6 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Udrejse fra: Aalborg, Skanderborg, Vejle (DTC), Fredericia, Rødekro

Depositum:
 Kr. 3.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen. 
2. rate: Kr. 2.000 opkræves til betaling senest 11 mdr. før afrejse.
Restbeløbet opkræves til betaling senest 6 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Gebyr ved afbestilling af rejsen
Senest 14/10 – 2019:         Depositum
15/10-2019 – 14/6-2020: Kr. 5.700
Fra 15/6- indtil afrejse:    100% af rejsens pris

OBS: Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Efter d. 23/4-2020 ring og forhør om ledige pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 526

*Forbehold for programændringer

 


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115