Oberammergau og ferie i Lutherland

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser tager vi til Eisenach og videre til Wittenberg, den mest kendte af Luther-byerne, hvor Luther slog sine 95 teser op. I Wittenberg får vi bl.a. en guidet tur »I fodsporene af Martin Luther og andre kendte personer«. 

* Rejsen er arrangeret i samarbejde med Paarup sogn, Odense. Men rejsen er åben for alle.

Find specialprogram nederst i højre side.

Oplevelser på rejsen

Tirsdag d. 18. august: Efter opsamling tirsdag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vort overnatningshotel i Midttyskland.

Onsdag d. 19. august: Vi fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller på restaurant.

Torsdag d. 20. august: Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning i Oberammergau-området.

Fredag d. 21. august: Afrejse fra Oberammergau tidligt om morgenen. Vi fortsætter turen til Regensburg, en af Sydtysklands flotteste historiske byer. Den gamle bykerne er på Unesco kulturarvsliste. Frokost og tid på egen hånd. Videre til indkvartering og middag på vores hotel i Eisenach. Vi bor på det charmerende Hotel Haus Hainstein i Eisenach med udsigt til borgen Wartburg.

Lørdag d. 22. august: Vi besøger Wartburg, hvor Luther oversatte Det Nye Testamente til tysk. Herefter ser vi huset, hvor Luther boede, da han gik i latinskole. Frokost og eftermiddag på egen hånd. Mulighed for et besøg i huset, hvor Johann Sebastian Bach blev født eller et besøg på Wartburg Bilmuseum, (entreer ikke inkl.). Middag på hotellet.

Søndag d. 23. august: Rundvisning i Augustinerklosteret, hvor Luther studerede, blev munk og underviste. Herefter kører vi til Panorama-museet i Bad Frankenhausen. Vi ser maleriet, som viser afgørende begivenheder i verdenshistorien. Herfra fortsætter vi til Wittenberg til indkvartering og middag på det centralt beliggende Luther-Hotel Wittenberg. Efter middagen bliver der mulighed for at gå en tur i byen, hvor flere gader ser ud som på Luthers tid.

Mandag d. 24. august: I Wittenberg får vi en guidet tur ”I fodsporene af Martin Luther og andre kendte personer”. Vi ser bl.a. Lutherhaus, verdens største reformationsmuseum. Herefter forbi Melanchtons Hus, universitetet, torvet og Cranachhaus med et kig ind i gården. Lukas Cranach er kendt som reformationens maler og har portrætteret mange af de wittenbergske reformatorer. Vi fortsætter forbi rådhuset til Stadskirken, hvor Luther prædikede mere end 2.000 gange. Turen slutter ved Slotskirken, hvor Luther opslog sine 95 teser. Eftermiddagen er til fri disposition. Til afslutningsmiddag på hotellet får vi serveret en speciel Luther festmiddag.

Tirsdag d. 25. august: Efter morgenmad tirsdag, fortsætter vi hjem til Danmark. Efter en indholdsrig ferie tager vi afsked med hinanden ad udtursruten.

---------------------------------

Indkvartering:
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser:
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
18. - 25. august

Priser:
Pr. person i delt dobbeltværelse: 
Kr. 10.975
Pr. pers.i enk.vær.+delt dob.vær. i Oberammergau: 
Kr. 11.975
Pr. person i enkeltværelse:
Kr. 12.625
Læs mere om indkvartering her

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 5 nætter i dobbeltværelse på 3* hotel og 2 nætter i 3*hotel/ gæstehus i eller nær Oberammergau
 • 7 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 7 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Udrejse fra: Paarup sognegård, Odense NV, Fredericia

Depositum: Kr. 3.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen. 

2. rate: Kr. 2.000 opkræves til betaling senest 11 måneder før afrejse.

Restbeløbet opkræves til betaling senest 6 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Følgende regler gælder ved af bestilling af rejsen:
Senest 14/10 – 2019:  Depositum
15/10-2019 – 19/5 2020: Kr. 5.700
Fra 20/5 - indtil afrejse: 100% af rejsens pris

OBS: Husk gyldigt pas. Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Efter 27/3 2020 ring og forhør om ledige pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 520

*Forbehold for programændringer

 


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115