Oberammergau og ferie i Hildegard området

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi til området hvor Hildegard von Bingen har levet. Hildegard var en tysk abbedisse, og er blevet kaldt middelalderens mest betydningsfulde kvinde.

* Rejsen er arrangeret i samarbejde med rejselederne for Thy og Salling området. Men rejsen er åben for alle.

Scene fra Passionsspillet i 2010. Foto: Passion Play Oberammergau2020
Ettal kloster
Hildegard kloster i Rüdesheim

Oplevelser på rejsen

Tirsdag d. 11. august: Efter opsamling ad udrejseruten passerer vi den dans/tyske grænse og kører til vores overnatningshotel i Midttyskland.

Onsdag d. 12. august: Vi fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag og overnatning.

Torsdag d. 13. august: Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Marie Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Vi overnatter sidste nat i Oberammergau.

Fredag d. 14. august: Vi forlader Oberammergau og besøger Ettal kloster, hvor vi får en rundvisning i kirken. Der er tid til at gå rundt på klosterområdet. Frokost undervejs til middag og overnatning i Rüdesheim området.

Lørdag d. 15. august: Vi besøger Hildegard klosteret, Abtei Sankt Hildegard, som blev grundlagt af Hildegard i 1165 og har siden, næsten uden afbrydelser, været i funktion som nonnekloster. Efter frokost på egen hånd besøger vi det første tyske museum for mekaniske musik instrumenter. Vi ser og hører instrumenterne på en guidet rundvisning.

Søndag d. 16. august: Efter morgenmad kører vi til Køln, hvor vi skal besøge et chokolademuseum. Vi får en guidet rundvisning, hvor der også er smagsprøver. Tid på egen hånd, inden vi kigger indenfor i domkirken. Efter besøget i kirken kører vi til vores hotel i Bielefeldt området.

Mandag d. 17. august: Vi besøger stiftelsen Bethel – som er en diakonal by i byen Bielefed-Gadderbaum i delstaten Nordrhein-Westfalen. Vi får en rundvisning på området og hører om deres arbejde. Efter frokostpause besøger vi Sparrenborg slot i Bielefeldt. Guidet rundvisning i kasematterne og mulighed for at nyde udsigten over byen fra toppen af tårnet. Tid på egen hånd i byen, inden vi kører retur til hotellet.

Tirsdag d. 18. august: Efter morgenmaden begynder rejsen mod den danske grænse, og mange minder rigere tager vi afsked ad opsamlingsruten.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 11. - 18. august

Priser: 
Pr. person i delt dob.værelse:
Kr. 11.475
Pr. pers.i enk.vær.+delt dob.vær. i Oberammergau:
Kr. 12.375 
Pr. pers.i enk.vær. alle nætter:
Kr. 12.975

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 5 nætter i dobbeltværelse på 3* hotel og 2 nætter i 3*hotel/gæstehus i eller nær Oberammergau
 • 7 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 7 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Udrejse fra: Thisted, Skive, Viborg, Pårup, Fredericia, Rødekro.

Depositum: Kr. 3.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen.
2. rate: Kr. 2.000 opkræves til betaling senest 11 mdr. før afrejse.
Restbeløbet opkræves til betaling senest 6 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Gebyr ved afbestilling af rejsen
Senest 14/10 - 2019: Depositum
15/10-2019 - 12/5-2020: Kr. 5.700
Fra 13/5- indtil afrejse: 100% af rejsens pris

OBS: Husk gyldigt pas. Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Efter 20/3 2020 ring og forhør om ledige pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår: her (klik på 'her).

Rejsenr.: 519

*Forbehold for programændringer


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115