Oberammergau og ferie i Ehrwald

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi til Ehrwald i Østrig.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Grindsted og Hejnsvig sogne. Men rejsen er åben for alle interesserede.

Find printvenlig udgave nederst i højre side.

Scene fra Passionsspillet i 2010. Foto: Passion Play Oberammergau2020
Udsigt over landsbyen Ehrwald
Det gyldne tag i Innsbruck

Oplevelser på rejsen

Fredag d. 7. august: Efter opsamling fredag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vort overnatningshotel i Midttyskland.

Lørdag d. 8. august: Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller restaurant.

Søndag d. 9. august: Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store Passionsspillehus. Middag i pausen. Overnatning hos værterne i Oberammergau-området.

Mandag d. 10. august: Afrejse fra Oberammergau efter morgenmad. Vi gør stop ved Ettal Kloster, og ved Linderhof Slot bliver der tid til at gå en tur i parken. Herfra kører vi til slottet Neuschwanstein, der ligger som et eventyrslot højt oppe i skoven. Efter en guidet rundvisning på slottet, fortsætter vi til indkvartering og middag på vores hotel i Ehrwald på den østrigske side af grænsen.

Tirsdag d. 11. – onsdag d. 12. august: I løbet af de to dage tager vi på udflugter i området med smukke floder og bjerge. Vi besøger vintersportsstedet Garmisch Partenkirchen og tager med tandhjulsbane og moderne svævebane til toppen af Zugspitze, hvor vi kan gå frem og tilbage mellem Tyskland og Østrig. En anden udflugt går til Innsbruck, hvor vi bl.a. ser det gyldne tag og det runde maleri. Afhængig af vejret kan der blive ændringer i udflugterne. Ønsker du i stedet at vandre på egen hånd, er der rige muligheder for det ud fra Ehrwald.

Torsdag d. 13. august: Tiden er inde til at forlade alperne og køre nordover. Vi besøger middelalderbyen Rothenburg ob der Tauber, inden vi når frem til afskedsmiddag og overnatning i Midttyskland.

Fredag d. 14. august: Efter tidlig morgenmad fredag fortsætter turen mod den tysk/danske grænse. Mange minder rigere tager vi afsked ad opsamlingsruten.

------------

Indkvartering: Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser: På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
7. - 14. august

Priser:
Pr. person i delt dobbeltværelse: 
Kr. 10.975
Pr. pers.i enk.vær.+delt dob.vær. i Oberammergau: 
Kr. 11.875
Pr. person i enkeltværelse:
Kr. 12.525
Læs mere om indkvartering her

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 5 nætter i dobbeltværelse på 3* hotel og 2 nætter i 3*hotel/ gæstehus i eller nær Oberammergau
 • 7 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 7 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Udrejse fra: Grindsted,  Hejnsvig, Fredericia

Depositum: Kr. 3.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen. 

2. rate: Kr. 2.000 opkræves til betaling senest 11 måneder før afrejse.

Restbeløbet opkræves til betaling senest 6 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Følgende regler gælder ved af bestilling af rejsen:
Senest 14/10 – 2019:  Depositum
15/10-2019 – 8/5 2020: Kr. 5.700
Fra 9/5 - indtil afrejse: 100% af rejsens pris

OBS: Husk gyldigt pas. Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Efter 18/3 2020 ring og forhør om ledige pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 518

*Forbehold for programændringer


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115