Oberammergau og klostervalfart i Tyskland

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i Oberammergau er med på scenen, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for snart 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død. På turen til passionsspillets stærke oplevelser besøger vi området, hvor Hildegard von Bingen har levet.

Rejsen er også krydret med besøg på mange klostre rundt om i Tyskland. Der er rig mulighed for at møde brødre og søstre.

*Rejsen er i samarbejde med Den katolske kirke.

Scene fra Passionsspillet i 2010. Foto: Passion Play Oberammergau2020
Chiemsee
Hildegard kloster. Foto: Rüdesheim Tourist/Karlheinz Walter

Oplevelser på rejsen

Mandag d. 27 juli: Efter afrejse fra København mandag morgen kører vi til Rødby, hvor vi tager færgen til Puttgarten. Messe og frokost i Kloster Nütschau i Travenbrück. Indkvartering og middag ved Kassel i Midttyskland.

Tirsdag d. 28 juli: Vi besøger Hildegard-klosteret, Abtei Sankt Hildegard, som blev grundlagt af Hildegard i 1165 og har siden, næsten uden afbrydelser, været i funktion som nonnekloster. Vi fejrer messe. Herefter til Neresheim Kloster, hvor vi er med til vesper. Middag og indkvartering på klosterets område. Oplev det specielle i at overnatte på klosteret – værelserne er måske ikke luksus, men i simpel stil. Nogle dobbeltværelser har bad og toilet på gangen.

Onsdag d. 29 juli: Vi kører fra Neresheim Kloster til messe i Ettal kloster. Vi fortsætter til Oberammergau, hvor vi bliver indkvarteret og får middag.

Torsdag d. 30 juli: Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Vi overnatter sidste nat i Oberammergau.

Fredag d. 31 juli: Vi forlader Oberammergau og sætter kurs mod byen Prien am Chiemsee. Vi tager den lille færge på søen Chiemsee til den næststørste ø Fraueninsel, hvor vi fejrer messe i klosteret. Fra Fraueninsel, sejler vi til den største ø Herreninsel, hvor vi ser slottet og det tidligere kloster Herrenchiemsee, samt oplever øen. Retur til fastlandet. Middag og overnatning.

Lørdag d. 1. august: Efter morgenmad kører vi til Würzburg, hvor vi fejrer messe. Mulighed for at opleve byen på egen hånd. Videre til overnatning og sen middag omkring Hannover.

Søndag d. 2 august: Afgang mod Lübeck, hvor vi deltager i søndagsmesse i Propsteikirche i Lübeck. Efter frokost på egen hånd, sætter vi kursen mod Puttgarden, hvorfra vi sejler til Rødby. Den oplevelsesrige rejse slutter i København.

----------------

Indkvartering: Tre nætter er med Felix Rejsers normale hotelstandard. Én nat er i et klosters feriehus. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet på hotel eller i pensionater og gæstehuse i eller nær Oberammergau. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser: På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser, må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

 

 

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 27. juli - 2. august

Priser: 
Pr. person i delt dob.værelse:
Kr. 9.975
Pr. pers.i enk.vær.+delt dob.vær. i Oberammergau:
Kr. 10.475 
Pr. pers.i enk.vær. alle nætter:
Kr. 11.075

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 1 seng i dobbeltværelse m. bad/toilet: 3 nætter på 3* hotel, 1 nat i klosters feriehus og 2 nætter i 4* gæstehus / feriebolig
 • 6 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 6 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Udrejse fra: København, Rødby.

Depositum: Kr. 3.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen.
2. rate: Kr. 2.000 opkræves til betaling senest 11 mdr. før afrejse.
Restbeløbet opkræves til betaling senest 6 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Gebyr ved afbestilling af rejsen
Senest 14/10 - 2019: Kr. 3.700
15/10-2019 - 27/4-2020: Kr. 5.700
Fra 28/4- indtil afrejse: 100% af rejsens pris

OBS: Husk gyldigt pas. Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Efter 6/3 2020 ring og forhør om ledige pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår: her (klik på 'her).

Rejsenr.: 516

*Forbehold for programændringer


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115