Oberammergau og ferie i Prag og Herrnhut

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser følger vi Brødremenighedens rødder (Jan Hus) i Prag og Brødremenighedens by, Herrnhut. Byen er grundlagt af grev Zinzendorf som et fristed for hussitterne, der blev forfulgt i Bøhmen i 17-hundredtallet.

* Rejsen er arrangeret i samarbejde med Brødremenighedens danske Mission. Men rejsen er åben for alle.

Find printvenlig program nederst i højre side.

Scene fra Passionsspillet i 2010. Foto: Passion Play Oberammergau2020
Herrnhut kirkesalen. Foto: E. Kobbersmed
Statue af Jan Hus

Oplevelser på rejsen

Tirsdag d. 21. juli: Efter opsamling tirsdag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vort overnatningshotel i Midttyskland.

Onsdag d. 22. juli: Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller på restaurant.

Torsdag d. 23. juli: Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Marie Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store Passionsspil-hus. Middag i pausen. Overnatning hos værterne i Oberammergau-området.

Fredag d. 24. juli: Afrejse fra Oberammergau tidligt om morgenen. Vi kører med passende stop undervejs gennem Sydtyskland til Tjekkiet. Indkvartering og middag på Botel Albatros i Prag, som ligger på Moldau med udsigt til Prag Slot.

Lørdag d. 25. juli: Vi kører op til Prag Slot, hvor vores lokale guide tager os med på en tre timers gåtur, hvor vi bl.a. ser Prag Slot, Karlsbroen, rådhuset med det astronomiske ur og Jan Hus-statuen. Vi går gennem det jødiske kvarter. Der er tid på egen hånd til måske at besøge en synagoge og gravpladsen eller nyde én af de mange caféer. Middag på Botel Albatros.

Søndag d. 26. juli: Vi forlader Prag for at køre til Herrnhut i Østtyskland. Hvis muligt deltager vi i søndagsgudstjenesten i Brødremenighedens kirke i byen. Indkvartering og middag i Brødremenighedens eget Gæste- og feriehus i Herrnhut.

Mandag d. 27. juli: Vi går en tur i Herrnhut og ser de historiske bygninger bl.a. kirken og salen, hvor Løsensordene til Løsensbogen bliver udtrukket og bruges i Husandagtskalenderen. Vi besøger Gudsageren, og vi hører om grev Zinzendorf, oprettelsen af Herrnhut og begyndelsen til den verdensomspændende brødremission. Der er planlagt besøg i stjernefabrikken, hvor Herrnhuter-stjernerne, Brødremenighedens kendte adventsstjerne bliver fremstillet.

Tirsdag d. 28. juli: Vi forlader Herrnhut efter morgenmaden tirsdag og drager igen nordpå til den tysk/danske grænse. Rejsens sidste oplevelse er et kort besøg i Brødremenighedens danske by, Christiansfeld, inden turen fortsætter ad opsamlingsruten. En indholdsmættet ferie er forbi.

------------

Indkvartering: Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser: På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
21. - 28. juli

Priser:
Pr. person i delt dobbeltværelse: 
Kr. 9.975
Pr. pers.i enk.vær.+delt dob.vær. i Oberammergau: 
Kr. 10.675
Pr. person i enkeltværelse:
Kr. 11.325
Læs mere om indkvartering her

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 5 nætter i dobbeltværelse på 3* hotel og 2 nætter i 3*hotel/ gæstehus i eller nær Oberammergau
 • 7 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 7 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Headsets på udflugter
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Udrejse fra: Viborg, Pårup, Vejle (DTC), Fredericia, Christiansfeld, Rødekro 

Depositum:
 Kr. 3.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen. 
2. rate: Kr. 2.000 opkræves til betaling senest 11 mdr. før afrejse.
Restbeløbet opkræves til betaling senest 6 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Gebyr ved afbestilling af rejsen
Senest 14/10 – 2019:         Depositum
15/10-2019 – 24/4-2020: Kr. 5.700
Fra 25/4- indtil afrejse:    100% af rejsens pris

OBS: Husk gyldigt pas. Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Efter 28/2 2020 ring og forhør om ledige pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 514

*Forbehold for programændringer

 


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115