Oberammergau og ferie i Lutherland

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi til Wittenberg, hvor Martin Luther efter traditionen slog 95 teser op på Slotskirkens dør. »Lutherstadt Wittenberg« kalder man byen, hvor Luther tilbragte størstedelen af sit liv. Han boede sammen med Käthe, hvor nu verdens største reformationsmuseum har til huse. Tilnavnet »Lutherstadt« bæres med stolthed og selvfølgelighed, da byen uden Luther ville smuldre bort.

Find printvenlig udgave nederst i højre side.

Oplevelser på rejsen

Fredag d. 26. juni: Efter opsamling fredag ad udrejseruten passerer vi den dansk/tyske grænse og kører til vort overnatningshotel i Midttyskland.

Lørdag d. 27. juni: Turen fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i eller nær Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag på overnatningsstedet eller på restaurant.

Søndag d. 28. juni: Formiddagen er fri til at se sig om i Ober-ammergau by og måske handle med Maria Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv i prisen, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Overnatning hos værterne i Oberammergau-området.

Mandag d. 29. juni: Afrejse fra Oberammergau tidligt om morgenen. Herefter besøg i Torgau, hvor Luthers hustru Käthe ligger begravet. Indkvartering og middag på Luther Hotel, Wittenberg.

Tirsdag d. 30. juni: I Wittenberg går vi »I fodsporene af Martin Luther og andre kendte personer«. Vi ser bl.a. Lutherhaus, Slotskirken, hvor Luther opslog sine 95 teser. Stadskirken, hvor Luther prædikede mere end 2.000 gange, et kig ind i Cranachs gård. Lukas Cranach er kendt som reformationens maler og har portrætteret mange af de wittenbergske reformatorer. Eftermiddagen til fri disposition. Luther-menu ved afskedsmiddagen om aftenen.

Onsdag d. 01. juli: Efter morgenmad onsdag siger vi farvel til Lutherland – klogere på ham, hans tid og tanker. Vi vender hjem til Danmark. Efter en indholdsrig ferie tager vi afsked med hinanden ad udtursruten.

---------------------------------

Indkvartering:
Alle rejser gennemføres med Felix Rejsers normale hotelstandard. For overnatningerne omkring passionsspillet i Oberammergau sker indkvarteringen på dobbeltværelser med eget bad og toilet i pensionater eller i private hjem i Oberammergau eller nærliggende byer. På spilledagen er der gratis busser mellem overnatningsstederne og Oberammergau.

Enkeltværelser:
På overnatnings- og opholdshotellerne har vi rådighed over nogle enkeltværelser. De to nætter i Oberammergau-området råder vi kun over to enkeltværelser. De sælges til de første, der måtte ønske disse. Andre, der bestiller enkeltværelser må i Oberammergau dele værelse med en anden person af samme køn.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
26. juni - 1. juli 2020

Priser: 
Pr. person i delt dobbeltværelse: 
Kr. 8.975
Pr. pers.i enk.vær.+delt dob.vær. i Oberammergau: 
Kr. 9.575
Pr. person i enkeltværelse:
Kr. 10.225
Læs mere om indkvartering her

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 3 nætter i dobbeltværelse på 3* hotel og 2 nætter i 3*hotel/ gæstehus i eller nær Oberammergau (Se side 2 under ”Indkvartering” og ”Enkeltværelser”)
 • 5 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 5 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Headsets på udflugter
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Udrejse fra: Silkeborg, Aarhus (Viby), Vejle (DTC), Fredericia, Rødekro

Depositum: Kr. 5.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen. 

Restbeløbet opkræves til betaling senest 6 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Gebyr ved afbestilling:
Senest 14/10 – 2019:       Kr. 3.700
15/10-2019 – 27/3 2019: Kr. 5.700
Fra 28/3 indtil afrejse:      100% af rejsens pris

OBS: Husk gyldigt pas. Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Efter d. 5/2-2020 ring og forhør om pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 509

*Forbehold for programændringer

 


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115