Passionsspillet i Oberammergau og ferie ved Gardasøen med udrejse fra Bornholm og Sjælland

Beskrivelse

Kom tæt på Jesu lidelseshistorie fra palmesøndag til påskemorgen. Omkring 2.350 børn og voksne i alle aldre er med på scenen i Oberammergau, når de på professionel vis opfører påskens begivenheder i Jerusalem for knapt 2000 år siden. Oplev atmosfæren i byen, der efter knapt 400 år stadig lever og ånder for det løfte, byens ledende mænd aflagde til Gud som tak for at slippe for pest og død.

Efter passionsspillets stærke oplevelser fortsætter vi til Italiens største sø, Gardasøen, som ligger glitrende midt i de storslåede italienske alper. Små hyggelige byer ligger som en perlerække langs bredden. Nyd det klare vand, de imponerende bjerge og den hyggelige atmosfære - ja, der er spændende oplevelser hver dag.

Bybillede fra Oberammergau - Foto: Passion Play Oberammergau2020
Passionsspillet - Foto: Passion Play Oberammergau2020
Oplevelser ved Gardasøen

Oplevelser på rejsen

Tirsdag d. 19. maj: Efter opsamling tirsdag i Rønne kører vi via Ystad til opsamling i Kastrup. Efter færge til Tyskland fortsætter vi til overnatningshotel i Midttyskland.

Onsdag d. 20. maj: Vi fortsætter sydpå gennem Tyskland. Ankomst og indkvartering i Oberammergau sidst på eftermiddagen. Middag og overnatning.

Torsdag d. 21. maj: Formiddagen er fri til at se sig om i Oberammergau by og måske handle med Marie Magdalene, Peter, Kajfas, Pilatus eller en af de mange andre skuespillere, vi senere skal opleve på scenen. Efter frokosten, som er inklusiv, oplever vi passionsspillet i det store spillehus. Middag i pausen. Vi overnatter sidste nat i Oberammergau.

Fredag d. 22. maj: Vi forlader Oberammergau forbi Ettal kloster og kører over alperne til udsigt over Gardasøen. Indkvartering og middag på hotel i Riva del Garda.

Lørdag d. 23. maj: Formiddagen er fri til afslapning. Besøg på en vingård i området med vinsmagning og let frokost. Oplev det 98 meter høje Varona vandfald nær Riva del Garda, der er et spektakulært naturkunstværk ved Gardasøen. Gåtur i nærliggende lille middelalderby, Canale di Tenno. Middag på hotellet.

Søndag d. 24. maj: Deltag evt. i søndagsgudstjeneste/messe. Først på eftermiddagen sejler vi til Malcesine og besøger Scaliger slottet og byens smalle gader. Nyd synet fra platformen Rivellino eller fra tårnet, hvor der er uforglemmelig 360 graders udsigt over Gardasøen. Retur med bus til middag på hotellet.

Mandag d. 25. maj: Udflugt til Verona, som er kendt fra Shakespeares skuespil 'Romeo og Julie'. Undervejs besøg på marmor-stenbrud. Eftermiddag og aften i Verona. Byen har mange levn fra Romerriget bla. arenaen, broer, torve og pladser. Middag på restaurant inden vi returnerer til hotellet.

Tirsdag d. 26. maj: Fridag på egen hånd i Riva del Garda. Rejselederne tilbyder et alternativ.

Onsdag d. 27. maj:  Vi siger farvel til Gardasøen og kører nordpå. Middag og overnatning på hotel i Midttyskland.

Torsdag d. 28. maj: Torsdag morgen fortsætter rejsen mod færgen til Danmark. Mange minder rigere tager vi afsked ad udrejseruten.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
19. - 28. maj 2020 - 10 dage / 9 nætter

Priser:

Pr. person i delt dobbeltværelse: 
Kr. 13.575
Pr. pers.i enk.vær.+delt dob.vær. i Oberammergau: 
Kr. 14.775
Pr. person i enkeltværelse:
Kr. 15.475
Læs mere om indkvartering her

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Billet i kategori 2 til passionsspillet i Oberammergau
 • Tekstsammendrag på dansk
 • 7 nætter i dobbeltværelse på 3* hotel og 2 nætter i 3*hotel/ gæstehus i eller nær Oberammergau
 • 9 x morgenmad, 1 x frokost i Oberammergau, 1 x let frokost i vingård, 9 x middag
 • Færger
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Headsets på udflugter
 • Skat, moms, vejafgifter og bidrag til garantifonden

Udrejse fra: Aakirkeby, Rønne, Kastrup, Gedser

Depositum:
Kr. 5.700 betales senest 8 dage efter modtagelsen af bekræftelsen.

Restbeløbet opkræves til betaling senest 6 måneder før afrejsen. Samtidig fremsender Felix Rejser praktiske oplysninger.

Afbestilling: Gebyr ved afbestilling af rejsen
Senest 14/10 – 2019:         Kr. 3.700
15/10-2019 – 25/2-2020: Kr. 5.700
Fra 26/2- indtil afrejse:    100% af rejsens pris

OBS: Husk gyldigt pas. Passionsspillet er ikke egnet for børn under 6 år.
Efter 20/12 2019 ring og forhør om ledige pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 501

*Forbehold for programændringer


Printvenlig program

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115