Krydstogt - Rhinen og Mosel

Beskrivelse

Rhinen og Mosel danner rammen om dette skønne krydstogt, hvor naturen og omgivelserne er som taget ud af et maleri. Skibet glider stille fra den ene charmerende historiske by til den anden. Nyd det rolige tempo, og slap af på soldækket, mens vi sejler med udsigt til vinmarker, slotte og borge. Vi oplever de smukke byer Mainz, Rüdesheim, Boppard, Koblenz, Alken og Cochem. Tid i Strassbourg på udrejsen og i Køln, inden hjemrejsen begynder. Vores bus følger ruten og kører os på udflugter.
Tag med på et krydstogt i et behageligt rejsetempo med uforglemmelige oplevelser.

Rejsen er samtidig en læserrejse for Kristeligt Dagblad.

Nyd livet ombord - foto: CrosiEurope
Deutsches Eck i Koblenz - foto: GettyImages/bbsferrari
Cochem - foto: GettyImages/SerrNovik

Oplevelser på rejsen

Søndag d. 14. juli: Udrejse søndag. Vi ankommer til indkvartering og middag på vores hotel i Bad Brückenau.

Mandag d. 15. juli: Vi fortsætter mod Strassbourg. Frokost og tid på egen hånd, inden guidet byrundvisning i bus og til fods. Vi kører til skibet og får nøglen til vores kahyt. Velkomstdrink og middag om bord. Skibet sejler om natten mod næste stop.

Tirsdag d. 16. juli: Tidlig ankomst til Mainz. Oplev byen på egen hånd eller sammen med rejselederne. Frokost på skibet mens vi sejler videre. Ankomst til Rüdesheim, hvor vi mødes med en dansk-tysk guide, som tager os med til Sankt Hildegard-klosteret. Vi hører om den tyske abbedisse, der er blevet kaldt middelalderens mest betydningsfulde kvinde, og som ofte omtales som 'Den Hellige Hildegard'. Vi sejler fra Rüdesheim mod Boppard, hvor vi ankommer først på aftenen. Tilbud om aftentur i byen sammen med rejselederne.

Onsdag d. 17. juli: Vi forlader Boppard inden morgenmaden og sætter kursen mod Koblenz, der ligger på den vestlige bred af Rhinen, hvor Mosel flyder ud i Rhinen. Vi tager med svævebanen op til fæstningen Ehrenbreitstein, hvorfra vi tydeligt kan se, hvor floderne mødes. Retur til skibet til frokost og videre sejlads mod Alken. Vi besøger en af de ældste kirker i Mosel, Skt. Michaels Kirke.

Torsdag d. 18. juli: Fra Alken sejler vi mod middelalderbyen Cochem. Vi får en guidet tur på Reichburg Slot, der troner højt over byen. Nyd den imponerende udsigt over Mosel og Cochem. Vi tager tilbage til skibet, hvor der i aften er gallamiddag.

Fredag d. 19. juli: Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører mod Køln, hvor vi ser domkirken. Vi besøger chokolademuseet lige ved Rhinen, og der er mulighed for at købe lidt lækkerier med hjem. Vi fortsætter til vores overnatningshotel i Osnabrück.

Lørdag d. 20. juli: Efter mange gode oplevelser i den smukke natur, kører vi retur ad udtursruten. Hjemkomst sidst på lørdagen.

Skibet 
Skibet MS Monet har på begge dæk udvendige, rummelige og velindrettede kahytter med vinduer. Måltider og drikkevarer på skibet er inkluderet. Velkomstdrink, underholdning om bord, gallamiddag, og service fra flersproget personale på skibet er også inkluderet i prisen. Øvre dæk er på samme dæk som reception, restaurant og loungebar.
Læs mere om skibet her

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
14. - 20. juli

Priser:
Pr. pers. i delt dob.vær./kahyt, Øvre dæk: 
Kr. 11.975

Pr. pers. i enk.vær./kahyt Øvre dæk:
Kr. 14.375

Pr. pers. i delt dob.vær./kahyt hoveddæk:
Kr. 10.975

Pr. pers. i enk.vær./kahyt hoveddæk:
Kr. 13.375,-

Det får du for prisen:

 • 2 nætter på 3* hoteller, 4 nætter på krydstogtskib
 • 6 x morgenmad, 3 frokoster på skibet, 6 x middag
 • Drikkevarer til måltider på skibet
 • Engelsktalende guide oversættes til dansk
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Headsets
 • Skat, moms og bidrag til rejsegarantifonden

Udrejse fra: Silkeborg, Holstebro, Herning, Vejle (DTC), Fredericia

OBS:

 • Rejsen bliver gennemført. Tilmelding inden d. 13. maj. Herefter forhør om pladser.
 • Forbehold for ændringer som følge af vandstand. 
 • Alm. god fysik

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 143


Printvenlig udgave

 

 

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115