Kirgisistan og Kasakhstan

Beskrivelse

På denne spændende rundrejse til Kirgisistan og Kasakhstan i Centralasien vil du komme til at opleve alt lige fra Kirgisistans storslåede bjergnatur til Kasakhstans storbyer og store stepper. 

I Kirgisistan bor du i nomadernes filttelt og oplever nomaderne udøve sportskonkurrencer til hest. Det centralasiatiske køkken er en oplevelse helt for sig! Glæd dig til at prøve kirgisisk, kasakhisk og mange andre folkeslags smagfulde retter. Sidst, men ikke mindst, kommer du også til at høre om historie og kultur, samt møde evangeliske kristne, som fortæller deres historie.

Rejsen arrangeres i samarbejde med Dansk Europamission.

Nomade med falk - foto: GettyImages/StanislavBeloglazov
Yurt telt - foto: GettyImages/FotoVSmirnov
Burana Tårnet - foto: Allan

Oplevelser på rejsen

Lørdag d. 31. august: Udrejse fra Kastrup.

Søndag d. 1. september: Ankomst til Kirgisistans hovedstad Bishkek om morgenen. Efter indtjekning på hotellet besøger vi 'Egehuset', et bosted for socialt udsatte kvinder. Herefter ser vi Burana-tårnet, der er Kirgisistans nationale oldtidsminde, som er på UNESCO's verdensarvsliste.

Mandag d. 2. september: I dag går turen op i bjergene til en nomade Yurt-lejr ved Song Kul-søen. Vi ser nomaderne udøve konkurrencer til hest samt jage med ørne og falke. Mulighed for gå- eller ridetur.

Tirsdag d. 3. september: Vi kører til Issyk Kulsøen og nationalparken 'Skazka - Fairytale Canyon', berømt for dets specielle rødfarvede klippeformationer. Efter at vi har set dalen, kører vi videre til byen Karakol.

Onsdag d. 4. september: I dag kører vi med et terrængående køretøj op igennem den flotte Altyn-Arashan-dal. Alternativ mulighed for bytur i Karakol. Senere på eftermiddagen møder vi lokale kristne, som fortæller deres historie.

Torsdag d. 5. september: Først ser vi den dunganske moske og den ortodokse kirke i Karakol. Derefter kører vi til 'De 7 Tyres Kløft' og ser de flotte rødbrune sandstensklipper. Indkvartering på hotel i byen Cholpon Ata.

Fredag d. 6. september: Vi ser en lille nationalpark med helleristninger og tager derefter på sejltur på Issyk Kulsøen i nogle timer.

Lørdag d. 7. september: Dagen er afsat til afslapning med mulighed for badning ved hotellets strand i det normalt lune vand.

Søndag d. 8. september: Tilbagerejse mod Bishkek. Vi indkvarteres på vores hotel, hvor vi også spiser frokost. Efter et hvil, tager vi ind til Bishkek og ser centrum. Aftensmaden indtager vi på byens bedste usbekiske restaurant. Der er mulighed for at bade i hotellets indendørs svømme pool.

Mandag d. 9. september: Afgang med fly kl. 10.45 til Kasakhstans hovedstad Astana. Ankomst kl. 12.30. Fra lufthavnen med bus til Karaganda med frokost og besøg undervejs. Overnatning i Karaganda. 

Tirsdag d. 10. september: I dag skal vi se et museum for Gulag-lejrene i Sovjet-tiden samt møde og høre evangeliske kristne fortælle. Derefter går turen ad motorvejen til Kasakhstans hovedstad Astana.

Onsdag d. 11. september: Vi slutter vores spændende tur med at se Kasakhstans nye flotte hovedstad Astana, Centralasiens Dubai.

Torsdag d. 12. september: Hjemrejse torsdag til Danmark og ankomst til København om formiddagen.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
31. august - 12. september

Pris:
Pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 16.975,-
Pr. person i enkeltværelse:            Kr. 18.475,-

Det får du for prisen:

 • 9 nætter på 3*-5* hoteller, 1 nat i et primitivt Yurttelt med simple toilet- og badeforhold
 • 10 x morgenmad, 11 x frokost, 11 x middag
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • Lokal dansktalende ledsager
 • Transport i egen turistbus
 • Danske rejseledere
 • Fly ifølge program
 • Måltider på fly
 • Vandflasker i bussen
 • Headsets
 • Skat og bidrag til rejsegarantifonden

Udrejse fra: Kastrup

Rejsen kræver særlige pasregler. Se faktura ved bekræftelse.
OBS: Forbehold for ændringer. Alm. god fysik. Herefter forhør om pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 223


Specialprogram

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115