Hurghada - Bibel- og badeferie

Beskrivelse

I år er det 10. gang Mette og Børge er rejseledere på en Bibel og badeferie.

Tag forskud på foråret 2020 på bibel- og badeferien. På denne jubilæums rejse tilbyder vi en uges ferie med tid til både fordybelse i beretninger fra Bibelen, udflugter, badning og afslapning i dejlige omgivelser og godt selskab.

Rejs med os til solsikre Hurghada - på kanten af Det Røde Hav. Her venter et fantastisk feriemål med skønne strande og smukt koralrev. Her er også garanti for store og spændende oplevelser, hvis du har lyst til at opleve brudstykker af Egyptens historie på tætteste hold.

På denne jubilæumsrejse er der All inclusive på hotellet og vi kan (næsten) garantere for sommervejr. Gennemsnitstemperaturen siger nemlig 25 om dagen og 14 om natten.

Den hyggelige marina
Moskeen El Mina
Eksempel på værelse. Foto: Detur
Eksempel på værelse. Foto: Detur

Oplevelser på rejsen

Hurghada er det ideelle valg for dig, der vil nyde solen og have et godt udgangspunkt til skønne oplevelser. Den populære ferieperle byder på lange sandstrande og et behageligt ørkenklima som er perfekt til badeferie året rundt.

Hver dag har vi bibeltimer om formiddagen og fælles aftensamvær. Der er mulighed for egne oplevelser, foruden den fastlagte fælles udflugt til byen.

På destinationen kan du tilkøbe yderligere udflugter.

*Se flytider under fakta.

Udflugt
Udforsk de forskellige bydistrikter bl.a. med besøg i den gamle bydel og fiskemarkedet. Opdag de forskellige distrikter i Hurghada på denne byrundtur.
Vi besøger den traditionelle, gamle by og den nye, modene by. Vi kigger nærmere på den oprindelige by, hvor fiskerne bor, samt bådbyggeren, der både bygger nyt og restaurere. Vi besøger også byens ældste koptiske kirke og en moské, hvor vi hører mere om islam, den største religion i Egypten. Turen slutter på frugt- og grøntsagsmarkedet, hvorefter vi kører tilbage til hotellet.

Hotel
4* Desert Rose Resort

Vil du nyde en dejlig og solsikker vinterferie, er Desert Rose Resort en mulighed. Her har du gode muligheder for at slappe af, bade og nyde en dejlig vinterferie ved Rødehavet. Desert Rose Resort er et stort og dejligt resort, der består af en hovedbygning og flere lave bygninger omgivet af en stor have med ikke mindre end tre poolområder: En med vandrutsjebaner (6 stk, over 10 år), en afslapningspool og en 50-meter pool (én pool og aqua park er opvarmet november-marts). Desert Rose Resort har egen stor strand, der er næsten 1 km lang, hvor der også er en dejlig lavvandet lagune.Desert Rose Resort har også spa, hamam, sauna, fitness (fra 14 år), legeplads, børneklub (4-12 år, ikke dansktalende), billard, bordtennis, tennis, vandsport, flere barer, natklub, en buffetrestaurant og flere a la carte-restauranter og et underholdningsteam, der arrangerer aktiviteter, spil, motion og underholdning dagligt. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Måltider - All inclusive
I kan nyde alle måltider i hovedrestauranten fra buffet.
Morgenmad: 07.00-10.00
Frokost: 13.00-15.00
Aftensmad: 19.00-22.00
Sen aftensmad: 23.00-00.30
Der serveres også tidlig morgenmad fra 03.30-06.30.

Derudover har hotellet flere a la carte-restauranter – italiensk, libanesisk og mexicansk – der serverer a la carte. Her er reservation nødvendig – kontakt receptionen for mere information. Der er også en restaurant, hvor I kan spise mod betaling.

Værelserne
Lyse, rummelige og traditionelt indrettede værelser. Værelserne har klinkegulve, satellit-tv, sikkerhedsboks, kedel og minibar (vand og juice inkluderet ved ankomst). Værelser har balkon eller terrasse. Badeværelserne har bruseniche, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (32 m2) har plads til max 3 personer med to separate senge eller dobbeltseng og med mulighed for en ekstra seng.
Pool- eller delvis havudsigt mod tillæg.

Øvrigt
By-/turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets pool-området og flytrafikken kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 2001, renoveret i 2011, 2105 og 2018/2019 blev superior-værelser og dele af hotelområdet renoveret. I alt 912 værelser fordelt på ni bygninger med 2 eller 3 etager. Ingen elevator. Hotelområdet er stort, hvilket betyder, at afstandene mellem bygninger, diverse faciliteter og strand bliver stor. Bemærk, balkonrækværket er lavt med spredte lameller. Konferencefaciliteter. Minimarked, frisør og enkelte butikker på hotelområdet.  ATM (hæveautomat) tilgængelig lige udenfor hotellet. Trådløst internet på offentlige områder (gratis) og internetcafé (mod tillæg). Poolhåndklæder er inkluderet.


Rejsefakta

Dato:
15. - 22. marts

Priser: 
Pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 8.975
Pr. person i enkeltværelse:            Kr. 10.425
Tillæg for poolview: Kr. 300 pr. værelse
Tillæg for skråhavudsigt: Kr. 500 pr. værelse

Det får du for prisen

 • 7 nætter på 4* hotel
 • All inclusive på hotellet
 • 1 fælles udflugt
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Danske rejseledere
 • Måltider på fly
 • Visum
 • Skat og bidrag til rejsegarantifonden

Tilslutningssted: Billund eller Kastrup. Rejselederne flyver fra Kastrup.

Forventede flytider - forbehold for ændringer
Afgang d. 15/3 fra Kastrup kl. 08.15-14.15, afgang d. 22/3 fra Hurghada kl. 15.15-19.30

Afgang d. 15/3 fra Billund kl. 20.15-02.15, afgang d. 22/3 fra Hurghada kl. 15.00-19.15

OBS: Tilmelding inden d. 29. november. Herefter forhør om pladser.

Passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse.

Almindelige betingelser

Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 105

OBS: Forbehold for ændringer!


 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115